Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

este ze neplatim dan za pozeranie serialu Panelak z TV archivu :D

idem radsej pozerat... tato plodna debata nevedie k nicomu a kedze

zavana politikou tak moderator by mal zasiahnut bud presunutim do cirkusu,

alebo stopnutim tejto debaty o houne...

cago belo...:roker

Odesláno

neviem aky stary si, ale kedysi pre dovoz platili jednoduche tabulky ktore urcovali clo.nebrali v uvahu na konci platnosti ani km.

aj pre taketo zotrocovanie ludi od penazi sme sli do unie.a kde sme teraz?mam tupca co nevie nic ine len vymyslat dane a dvihat ich,rusit prispevky,zvysovat dochodkove veky. ked sme pri doch. veku, preco nie je moznost neprispievat a starat sa sam o seba v takom veku ako viem?ved ked som somar tak nech zijem na ulici.bezdakov tu je hafo a nik to neriesi.takym tempom sa ja dochodkoveho veku nedozijem ale platim a platim dost.to mi stat nikdy nevrati. sorry za offtopic

Odesláno

Marcel: Amen ;)

Jdu spát, vypovídal jsem se, snad jsem mnohé neurazil - ani tím, že je auto SVÝM ZPŮSOBEM luxusní zboží. Sám ho potřebuju, ale je to drahý plechový krám na kolečkách ...

Ráno tohle téma bude určitě v cirkusu :D

Odesláno

my sme do ziadnej unie nesli, ludom vymasirovali media mozgy

a ludia isli k referendu tak ako to media chceli pripadne mali urcene...

boli zaslepeni. mi nepotrebujeme uniu, unia potrebuje blbeckov ako sme my...

[upravil dne 12/9/12 23:18 od Marcel00]

Odesláno

co je to markiza? poznam len tu vysuvaciu na terase :D

a ver mi ze ak by sme sa vratili do cias ked sa pisali v skole

citatelske denniky a citali sa normalne knihy, bol by svet krajsi

aj nasa mladez rozumnejsia a uvedomelejsia...

[upravil dne 12/9/12 23:25 od Marcel00]

Odesláno

Já jsem hodně mlád ... nevím, co obnáší dovoz auta ... ale souhlasím, že v EU by to mělo být co nejjednodušší, bohužel není :(. Já s penzí nepočítám, demografický vývoj to jen potvrzuje.

Malý exkurz do ekonomických dějin: \"Kdysi dávno - na začátku minulého století - jistá chytrá osoba přišla s penzemi, s penězi pro ty, kteří již nepracují, ale dožili se věku, který je vyšší než průměrná doba dožití!\" Takový věk v dnešní době je sakra vysoko a vlády za cca 100 let s tím věkem nehýbali a jen vybírali :roll ... co třeba to celé zrušit :aut

Já už to musím zavřít, politika je na P-C zakázaná, ještě dostanu banána :D

Odesláno

no, ja jsem si to precetl, s necim se da souhlasit, s necim ne, nekdo tu plka blbosti, nekdo uz to neunesl :D

je to hovadina, na tom se shodneme.....

Ale drive bylo vlastnictvi auta luxus, na skodovky, trabanty a dalsi byly poradniky.... my v te dobe jezdili v Chevroletu :D

V dnesni dobe, kdy je auto spotrebnim zbozim, jej vydavat jako luxus mi fakt prijde jako absolutne idiotsky............. pokud se budeme bavit o autech typu porsche, ferrari, maseratti, rolls apod., tak tam se o tom muzeme bavit..............

Vzdyt v dnesni dobe si muze hodne lidi na splatky koupit silny auto - treba koktavku v RS (otazkou pak je, jestli to splati...)

ja bych to treba zavedl od druheho auta na osobu (ano, obchazelo by se to, ale co ne?)

je to PASKVIL

Odesláno

Tu v Irsku maju podobnu dan. Ale nevztahuje sa na nove auta kupene v Irsku. Dan sa vztahuje iba na dovezene auta. Vypocitava sa z mnozstva emisii a z toho co auto ma. Cize cim viacej serepeticiek, ako navigacia, koza, elektrony,..... navysuju tuto dan. Niekedy je to poriadna paleta ale vacsinou fakt u luxusnych aut.

Odesláno

jofo, ano, to ma smysl, podporuje se tim prodej doma. Ale ja si i dnes radsi pro ojete auto sjedu za hranice, i kdyz bude stat jen 100 000.

mam dat zmrdum z AAA nebo jinym dost penez, za vymr...na auta, nebo si zajet do svycar pro auto, ktere v zivote nevidelo D1?

Cena obdobna, pece, a kvalita ojetiny, nekde proste jinde, ale i tak, chce to vybirat....

mrda jak svina, dovoz z ciziny, 3 tydny prace, lakovna, prodej o 100% draz, a auto nebourane, od strejdy z nemecka........... jo, cechacci jsou podnikavy....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...