davidekcz Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Daň z pavouka v autě a krtka na zahradě? Citovat
Marcel00 Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 este ze neplatim dan za pozeranie serialu Panelak z TV archivu idem radsej pozerat... tato plodna debata nevedie k nicomu a kedze zavana politikou tak moderator by mal zasiahnut bud presunutim do cirkusu, alebo stopnutim tejto debaty o houne... cago belo... Citovat
Y2K Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 nizsie ako v rakusku? neviem co ty kupujes ale ja napriklad 50% z tyzdna v rakusku zijem a kupujem tu rovnake veci lacnejsie ako u nas Citovat
jozefsv Odesláno 12. září 2012 Autor Odesláno 12. září 2012 neviem aky stary si, ale kedysi pre dovoz platili jednoduche tabulky ktore urcovali clo.nebrali v uvahu na konci platnosti ani km. aj pre taketo zotrocovanie ludi od penazi sme sli do unie.a kde sme teraz?mam tupca co nevie nic ine len vymyslat dane a dvihat ich,rusit prispevky,zvysovat dochodkove veky. ked sme pri doch. veku, preco nie je moznost neprispievat a starat sa sam o seba v takom veku ako viem?ved ked som somar tak nech zijem na ulici.bezdakov tu je hafo a nik to neriesi.takym tempom sa ja dochodkoveho veku nedozijem ale platim a platim dost.to mi stat nikdy nevrati. sorry za offtopic Citovat
MilanF1 Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Marcel: Amen Jdu spát, vypovídal jsem se, snad jsem mnohé neurazil - ani tím, že je auto SVÝM ZPŮSOBEM luxusní zboží. Sám ho potřebuju, ale je to drahý plechový krám na kolečkách ... Ráno tohle téma bude určitě v cirkusu Citovat
Marcel00 Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 my sme do ziadnej unie nesli, ludom vymasirovali media mozgy a ludia isli k referendu tak ako to media chceli pripadne mali urcene... boli zaslepeni. mi nepotrebujeme uniu, unia potrebuje blbeckov ako sme my... [upravil dne 12/9/12 23:18 od Marcel00] Citovat
Y2K Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 s tymto suhlasim az na to ze euro beriem pre mna ako pozitivum Citovat
jozefsv Odesláno 12. září 2012 Autor Odesláno 12. září 2012 marcel - tak si chytro pozri archiv pretoze to bude zachvilu ako na markize;) mal by si zacat oprasovat knihy. Citovat
Marcel00 Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 co je to markiza? poznam len tu vysuvaciu na terase a ver mi ze ak by sme sa vratili do cias ked sa pisali v skole citatelske denniky a citali sa normalne knihy, bol by svet krajsi aj nasa mladez rozumnejsia a uvedomelejsia... [upravil dne 12/9/12 23:25 od Marcel00] Citovat
MilanF1 Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Já jsem hodně mlád ... nevím, co obnáší dovoz auta ... ale souhlasím, že v EU by to mělo být co nejjednodušší, bohužel není . Já s penzí nepočítám, demografický vývoj to jen potvrzuje. Malý exkurz do ekonomických dějin: \"Kdysi dávno - na začátku minulého století - jistá chytrá osoba přišla s penzemi, s penězi pro ty, kteří již nepracují, ale dožili se věku, který je vyšší než průměrná doba dožití!\" Takový věk v dnešní době je sakra vysoko a vlády za cca 100 let s tím věkem nehýbali a jen vybírali ... co třeba to celé zrušit Já už to musím zavřít, politika je na P-C zakázaná, ještě dostanu banána Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 no, ja jsem si to precetl, s necim se da souhlasit, s necim ne, nekdo tu plka blbosti, nekdo uz to neunesl je to hovadina, na tom se shodneme..... Ale drive bylo vlastnictvi auta luxus, na skodovky, trabanty a dalsi byly poradniky.... my v te dobe jezdili v Chevroletu V dnesni dobe, kdy je auto spotrebnim zbozim, jej vydavat jako luxus mi fakt prijde jako absolutne idiotsky............. pokud se budeme bavit o autech typu porsche, ferrari, maseratti, rolls apod., tak tam se o tom muzeme bavit.............. Vzdyt v dnesni dobe si muze hodne lidi na splatky koupit silny auto - treba koktavku v RS (otazkou pak je, jestli to splati...) ja bych to treba zavedl od druheho auta na osobu (ano, obchazelo by se to, ale co ne?) je to PASKVIL Citovat
jofo Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Tu v Irsku maju podobnu dan. Ale nevztahuje sa na nove auta kupene v Irsku. Dan sa vztahuje iba na dovezene auta. Vypocitava sa z mnozstva emisii a z toho co auto ma. Cize cim viacej serepeticiek, ako navigacia, koza, elektrony,..... navysuju tuto dan. Niekedy je to poriadna paleta ale vacsinou fakt u luxusnych aut. Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 jofo, ano, to ma smysl, podporuje se tim prodej doma. Ale ja si i dnes radsi pro ojete auto sjedu za hranice, i kdyz bude stat jen 100 000. mam dat zmrdum z AAA nebo jinym dost penez, za vymr...na auta, nebo si zajet do svycar pro auto, ktere v zivote nevidelo D1? Cena obdobna, pece, a kvalita ojetiny, nekde proste jinde, ale i tak, chce to vybirat.... mrda jak svina, dovoz z ciziny, 3 tydny prace, lakovna, prodej o 100% draz, a auto nebourane, od strejdy z nemecka........... jo, cechacci jsou podnikavy.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.