vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 no,k tomu by člověk potřeboval alespoň tři ruce:D Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 to je slušnej bordel,našel jsi na stole zrcátko a všechny součástky? Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 a už ti funguje? nebo budeš ještě jednou rozdělávat:myslim:D Citovat
ChouLu Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Funguje bez problému A líbí se mi to Jsem myslel, že to maj jen RC verze a on i garros Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 tak je to připravený na zimu dobře,může začít mrznout:D Citovat
ChouLu Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Jen ať to tam je Ještě potřebuju povolit kontrolní šroub na převodovce... taky docela oříšek.. je tam čtyřhran 8x8mm.. tak jsem si ho udělal do gola sady, nasadil na ráčnu a normálně ho překroutil a šroub se ani nehnul Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 tak a co teď tlouknout to nepujde,by mohlo někde prasknout,nahřát asi taky ne,to je asi hliník:myslim nějakym cajkem prostříknout,co takle brzdovka,jen přemýšlím:ticho Citovat
ChouLu Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Strejc má přímo nějakej přípravek na tyhle šrouby na převodovce z tvrdýho kovu.. tak tím by to mělo jít bez problému povolit Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 no,dneska už si toho nadělal dost,tak už sedni na prdel a věnuj se taky PC a fóru:D Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 no,nekecej,o tom už přemýšlím asi dvě hodiny,v tejdnu se moc nevyspim,jak to mám ted udělat,v telce je AVATAR ,už jsem to viděl asi 3x a čumim na to zas:D Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 jaký šmoulové,jen sem vleze ani nezaklepe a už remcá,koukáme na Full HD na AVATAR:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.