Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem konečně doma,měl jsem noční a po noční následovala ranní rozcvička :roll

asi po 5 min mi došel benzín ve skútru (blbec jsem si myslel,že to vydrží)a pak následovala procházka se skútrem na nejbližší benzínku-bylo to skoro 5 km

viz. mapka

ono se to nezdá ale ten můj mrňous má 100kg a byl to docela masakr :aut:potlesk:potlesk kdyby to bylo z kopečka nebo rovinka,ale ono to bylo i do kopečka :grr:grr:blicismajlik:blicismajlik

n5gs5ddpwg5cexvy63p3f3ww5m4h7pv2.JPG

[upravil dne 17/10/12 08:13 od Gabriel 307]

Odesláno

Já jednou tlačil fechtla 13km, v 17letech :bojim:bojim:bojim Nevím už jak přesně dlouho, ale vyjel jsem někdy v 14hod a domu se přišel kolem 22.hodiny úplně hotovej...že já ho tam tenkrát radši nenechal :grr:grr:bojim:bojim

Odesláno

nového?

tak ráno po noční když sem přijel domu ,vzal jsem doklady a jel na STK na evidenčku a pak na inspektorát ,tam jsem ztvrdnul asi hodinu ale vyplatilo se,autí už je moje a má novou RZ ku:)

Odesláno

ráno tady u nás bylo -2°C abylo auto pěkně namrzlý,zapnul jsem rozmrazování nastartoval auto aby se povolilo i přední okno jelikž jsem škrabku neměl,zrcátka byly zamrznutý furt a zadní okno se rozmrazilo za chvilku,jak a kde se zapínaji zrcátka:myslim

Odesláno

Společně se zadním oknem :) Teď je otázka, jestli nebyli měněný zrcátka :)

Časem přijdeš na to, že některé věci nejsou takové jako se tváří :P

A vendo, kdy dojde na označkování ? :D

V pátek jedu juknout na auto já :) A jestli ho koupím,tak se stavím a uděláme novoklubáckou fotku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...