supicek63 Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Pokud si to ještě dobře pamatuju tak musíš vycvaknout obložení sloupků, sklopit sedačky a pak jakoby celý to plato vycvakneš a vytáhneš směrem dopředu je to celý z takovýho divnýho materiálu :-) tenhle postup by měl fungovat na old modelu nevim jestli se u novýho sedanu něčim liší... Citovat
poldiss Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 supicek63: Já si to myslel pod sedačkama jsou tři plastový cvočky, takže vycvaknu sloupky a cvočky a mělo by to snad jít Mopař: Jo zespoda jsou tři velký matky, ale ty podle mě drží jen pásy na plechu Kennbell: Tak řezání bych se chtěl vyhnout maximálně, ale taky mě to napadlo Jinak díky všem za rady, mrknu na to nejspíš až zítra, dneska je garáž plná [upravil dne 4/2/14 13:32 od poldiss] Citovat
poldiss Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 Tak dneska mi přišel hezkej balíček od člena Speedy306 za což mu moc děkuju na auto půjdou buď dnes navečer nebo až zítra Citovat
Feelly Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Juchu juchuu Konečně z toho je auto, jinak to plato maš sklopny sedačky? Bude to podobny jako u čtyrista šestky neee... Normalně sklop urvi ty plastovy čuračky sundej pasy a vyndej ho.. Mělo by jít vyšoupnout v pohodě. A kdy budeš nahazovat světla? Citovat
poldiss Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 Půjdou tam až zejtra odpoledne, dřív na to není čas a na to plato se mrknu hned jak nahodim světla Citovat
poldiss Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 [upravil dne 7/2/14 16:03 od poldiss] Citovat
radim.1008 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Vida jak prokoukl. Ještě nový mlhovky a bude to Jo a umýt Citovat
poldiss Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 Jo umejt by to potřebovalo, ale nevim kdo to udělá mlhovka stačí naštěstí jen pravá, je prasklá a má \"vyrezlou\" parabolu, ale to přijde časem Citovat
Feelly Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Pěkny pěkny Konečně si taky něco udělal ty vole Citovat
poldiss Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 Tak ono se s dost omezenym rozpočtem těžko něco dělá ale přemýšlím ještě o 16\" na léto Citovat
Mopař Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Navrhuju dát sraz a jít to umejt jo a mam docela dobrej sráč na oživení plastů Citovat
radim.1008 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Zeptej se Milana na jeho názor na 16ky. Rozumné je zůstat u 15tek. I když mám teď téměř devětadvacítku. Citovat
poldiss Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 :D uvidíme časem, o Milanovi vím, že je dal pryč kvůli tomu, že dělal každou chvíli něco na podvozku a právě to mě odrazuje když s autem najedu okolo 35 tis. km ročně Mopař: to neni špatnej nápad a při tý příležitosti by se mi gronholmm moh mrknout na ty zadní mlhovky Citovat
Feelly Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 To bys me mohli no Teda nevim jak na tom budu časově a taky podle toho kde to bude víš co Citovat
Mopař Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 http://www.cerpaci-stanice.eu/shell/item/1297-praha-svehlova-p Tam chodim mejt já do těch mycích boxů, mam to kousek a nemusim do kartáčový myčky. Dá se tam buď sjet z Jižní spojky a pak jet asi kilák po hlavní, u Penny Marketu odbočit doleva přes koleje a pak hned doprava. A nebo se dá z chodova přes donovalskou kolem košíku na hostivařský náměstí a potom na světlech doleva (kolem Shopping Praku Hostivař) přímo nahoru Sou tam dvě shellky naproti sobě, ale boxy má jenom jedna a nedá se u nich nijak otočit... Jinak je to na zastávce Sídliště Zahradní město A teď ještě kdy Citovat
gronholmm Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Vím moc dobře která to je Jinak já mám příští týden volno pondělí, úterý a pak pátek až neděle Citovat
poldiss Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 Jo taky asi vím já mám příští týden ranní, takže můžu každej den po 14:00 a o víkendu nevím nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.