bak65 Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Zdravím, 306 r.v.1998, 1.9 d. Po otočení klíčku do rozvícení kontrolek mi většinou neshasne kontrolka ABS, musí se to několikrát opakovat. Když zhasne, tak se v 90% už během jízdy nerozsvítí. V sekci hledání jsem něco o vyblikávání závad našel, udělal si vyblikávačku. Co jsem ale nenašel je ona diagnostická zástrčka a relátko, které by se alespoň tvářilo, že má něco společnéhio s ABS, také ne. Závada se začala projevovat postupně, nejdříve jednou za měsíc, pak jednou za týden, nyní je to pravidelné. Auto je denně v provozu. Vzdálenost čidel je v pořádku, v ozubení bordel není. Máte někdo prosím schémátko konektoru abych alespoň mohl změřit odpory na čidlech? Děkuji. [upravil dne 6/9/12 12:52 od bak65] Citovat
bak65 Odesláno 10. září 2012 Autor Odesláno 10. září 2012 Prosím, prosím, to opravdu nemáte někdo schémátko této svorkovnice? Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.