Moral3z Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Mám prosbu na majitele SW nebo všech, co vědí... Dnes sem dělal napájení na kameru do auta a vedl jsem to pravým A sloupkem.. co tam máte za kabílky? protože sem tam našel jeden hodně tenkej, kterej je tam ustřiženej a vede od střechy..tak jestli je to od anteny nebo od el střechy?? Mám dost špatný signál rádia, tak jestli to není anténí zesilovač... Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Tož toto by mě také zajímalo. Budu se tam muset podívat. Citovat
Moral3z Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 Podle VIN se pozná, co je tam za kabely? Citovat
Moral3z Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 tak to jo, to se nevěděl..tak kdyby někdo mohl, tak VF33HRHSB82636565 Citovat
Roman Bazi Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Moral3z - prosím Tě, jak jsi oddělal tapecír? Citovat
Moral3z Odesláno 8. září 2012 Autor Odesláno 8. září 2012 Normálně je tam jen nacvakanej, takže trocha násilí...akorát nahoře je zasunutej do tapecíru střechy, tak to musíš trochu odhnout a pak to normálně vycvakáš... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.