miukomiuko Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Po 4 rokoch mám dosť zničenú manžetu prevodovky, poraďte mi kde a akú kúpiť (originál koženka v peugeote sa mi zdá predražená - 40€). Díky. Citovat
Milanor Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Dopoledne jsem něco hledal na aukru a zrovna jsem si tam všiml firmy Rekete, která inzeruje i přes aukro.. teď jsem koukal na jejich webovky.. prodávaj hlavně podsvícené řadící páky ale prodaj i samotnou manžetu.. údajně pravá kůže do 400 kč.. ale přišel jsem na to náhodně a nic o Rekete nevím.. kdyby jsi je zkoušel, tak pak dej vědět jak jsi u nich pochodil a jaké to bylo kvalitově.. Citovat
miukomiuko Odesláno 5. září 2012 Autor Odesláno 5. září 2012 Rekete som skúšal, zatiaľ na 308 nešijú - nemajú maketu žiaľ. Citovat
Laďa Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Třeba tady http://www.volanty.cz/individualni-zakazky ikdyž s poštovným to vyjde skoro stejně jako origo. [upravil dne 5/9/12 08:53 od Laďa] Citovat
IceBee Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Sice neporadím kde se poohlédnout, sám budu zkoušt vrakáč, ale můžu říct, že už po 2,5roku se mi objevila na \"manžetě\" trhlina, taky jsem pěkně nas..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.