automale Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 chytit ziveho? takze tu je recept: 1, uvar si 2 litre kavy 2, nachystaj si rybarsku stolicku a lampas 3, zober kavu, stolicku a lampas a chod sa posadit na noc na zahradu 4, cakaj, on niekedy vylezie Citovat
Edison Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 ... a pak se s ním chceš jako domluvit? Nebo mu chceš dokonce koupit letenku na Bahami? Ale lufthansu ne, ta stávkuje... Citovat
davidekcz Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Tak hele krtku po dobrým nebo po zlým??? :D:D:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 4. září 2012 Autor Odesláno 4. září 2012 Bros karbidex. Krtka to nezabije, ale utečie preč (do susedovej záhrady). JJ poznam to... mas to overene ? inak sused je svokor... odneho mi prisiel, tak su dve moznosti: bud ho chytit, alebo vyhnat odkial prisiel Inak diki vsem za podporu Citovat
Marcel00 Odesláno 4. září 2012 Autor Odesláno 4. září 2012 Pořiď si jezevčíka... tak toto viem, to je parada, oni su v tomto namakany ja mam nemeckeho boxera, a bojim sa ze ked to zisti a povolim mu to, tak zo zahrady bude bagrovisko Citovat
Ducatista Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Pořiď si jezevčíka... tak toto viem, to je parada, oni su v tomto namakany ja mam nemeckeho boxera, a bojim sa ze ked to zisti a povolim mu to, tak zo zahrady bude bagrovisko Anebo Ještě Jacka Russela, já mám po dědovi starou babku trpasličí jezevčičku a mladou Russlici a ta Russlice je taky perfektní lovec, ale nehrabe I když možná záleží na jakej \"natrefíš\" kus. Ale jezevčík noruje každej :D Citovat
pyrone Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Mixer plny betonu a mas postarane... mozes spravit tenisovy kurt Citovat
Marcel00 Odesláno 4. září 2012 Autor Odesláno 4. září 2012 kazdy kto zaklada novy travnik odporucam polozit pletivo pod travny koberec... pyrone... krtek sa ti bude posmievat nadalej... Citovat
Ducatista Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Mixer plny betonu a mas postarane... mozes spravit tenisovy kurt A prodat sekačku. Ještě vyděláš... :D Citovat
gronholmm Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Přesně jak tu bylo řešeno. Táta si po obědě udělal termosku kafu, sebral krabičku cigár, vzal stoličku a šel do večera na číhanou. nikdo jsme k němu nesměli :D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 4. září 2012 Autor Odesláno 4. září 2012 zajtra zalozim pascu v rukaviciach, je dost dolezite aby som to nechytal holymi rukami na to je alergicky a vzdy natlaci hlinu kam nema... podam hlasenie... idem spat Kurt-ovi sa omluvam za dupl vlakno, snad mi to prepaci tentokrat ale zas by tu nebola sranda vsak pipi Citovat
Edison Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 He!!! Nastrkej ruce do trávníka!! Zdrhne!!! Citovat
vendelinek Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 todle vlákno si budu nechávat vždycky před spanim jako večerníček:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.