marko306 Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Bros karbidex. Krtka to nezabije, ale utečie preč (do susedovej záhrady). JJ poznam to... mas to overene ? inak sused je svokor... odneho mi prisiel, tak su dve moznosti: bud ho chytit, alebo vyhnat odkial prisiel Inak diki vsem za podporu Áno mám to overené. Odporučil mi to známi z Vrakune a mne to tiež pomohlo. Ten jazvečík to je paráda, ale záhradu a trávnik rozhrabe ronako až nie horšie keď loví krta alebo chrčka, či? Citovat
John Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Marcel00 by se měl dát na psani telenovel na dobrou noc Citovat
Ducatista Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 marko306 : no jezevčík rozhrabe zahradu jakmile najde díru od myši, krtka nebo čehokoli jinýho. Ale jde o to že toho krtka jednak vypudí, nebo rovnou chytí a zakousne jak moje babuška jezevčice Takže jakmile tam pak krtek není, tak jezevčík nehrabe To máš vidět, kolik krtinců mají sousedi v zahradách nalevo i napravo, u mě nanajdeš jedinej krtinec. Jezevčice s Jackem Russíkem se činí, žádný darmožrouty tu živit nebudu :D Citovat
marko306 Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Tak to hej,to je pravda, pokiaľ neni krtka tak nehrabe. Teraz som si spomenul, že dávno sme mali takého orecha Danyho (nech mu je zem ľahká) a ten tiež všetku háveď vychytal. [upravil dne 5/9/12 21:11 od marko306] Citovat
Marcel00 Odesláno 5. září 2012 Autor Odesláno 5. září 2012 vseeeecko sledujem :-) dnes ziadne spravy, krtka nikde... dal si pauzu... vikend sa blizi, pivko nakupene, kava tiez, tablet nabity, wifi funkcna Citovat
Martin407 Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 To budeš krtka likvidovat tabletem a wifinou??? to by mně zajímalo jak Citovat
Marcel00 Odesláno 5. září 2012 Autor Odesláno 5. září 2012 este predsa len jeden koment... teraz som dosiel z vonka, vencil som psa... krtinec jak gerlachovsky stit, zobral som ryl, vykopal 0,5m jamu, vlozil do nej 4L pohar, nalial donho trocha piva a jamu zakryl... no comment.. keby ma videl sused ako s celovkou kopem jamu o 23:30 jamu v zahrade... Citovat
gedu Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 ale aj tak nechápem načo by si mal kupovať psa ked už ma doma krtka. mať dvoch domácich milacikov je predsa len luxus,jeden stačí Citovat
Edison Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 No přece proto, aby mohl zaplatit více na daních, jak se píše ve vedlejším vlákně, neasi... :-D Citovat
Edison Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 este predsa len jeden koment... teraz som dosiel z vonka, vencil som psa... krtinec jak gerlachovsky stit, zobral som ryl, vykopal 0,5m jamu, vlozil do nej 4L pohar, nalial donho trocha piva a jamu zakryl... no comment.. keby ma videl sused ako s celovkou kopem jamu o 23:30 jamu v zahrade... Hele, a jak víš, že Krtek je pivař? No.. já to vim, jsme spolu na jednom byli... :-D Citovat
Edison Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 marko306 : no jezevčík rozhrabe zahradu jakmile najde díru od myši, krtka nebo čehokoli jinýho. Ale jde o to že toho krtka jednak vypudí, nebo rovnou chytí a zakousne jak moje babuška jezevčice Takže jakmile tam pak krtek není, tak jezevčík nehrabe To máš vidět, kolik krtinců mají sousedi v zahradách nalevo i napravo, u mě nanajdeš jedinej krtinec. Jezevčice s Jackem Russíkem se činí, žádný darmožrouty tu živit nebudu :D Ty bys tý svý jezevčici jako ani nedal nažrat, joooo? No Ty jsi teda ale... Citovat
Haryk Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 a který ho tam máš, doufám, že né všechny krtek hvězdonosý (Condylura cristata) krtek dlouhonosý (Euroscaptor longirostris) krtek jihočínský (Euroscaptor grandis) krtek Klossův (Euroscaptor klossi) krtek východní (Euroscaptor micrura) krtek rejskovitý (Neurotrichus gibbsii) krtek bělohlavý (Parascalops breweri) krtek asámský (Parascaptor leucura) krtek východoamerický (Scalopus aquaticus) krtek čínský (Scapanulus oweni) krtek pobřežní (Scapanus orarius) krtek širokostopý (Scapanus latimanus) krtek západoamerický (Scapanus townsendii) krtek lesklý (Scaptochirus moschatus) krtek dlouhoocasý (Scaptonyx fusicaudus) krtek balkánský (Talpa stankovici) krtek iberský (Talpa occidentalis) krtek kavkazský (Talpa caucasica) krtek obecný (Talpa europaea) krtek perský (Talpa streeti) krtek římský (Talpa romana) krtek sibiřský (Talpa altaica) krtek slepý (Talpa caeca) krtek horský (Urotrichus pilirostris) krtek japonský (Urotrichus talpoides) [upravil dne 10/9/12 21:28 od Haryk] Citovat
Ducatista Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 :D já to vidím na toho japonskýho (Urotrichus talpoides Fukušimas) Citovat
Haryk Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 a to by ho mohl chytit v noci, poněvadž bude svítit Citovat
stefano Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Krtka z trávnika som vždy vyhnal naftalénom. Sú to guličky, ktoré sa používali v skriniach proti moľom. Treba ich nasypať do diery a potom zapchať. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.