Péťa Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Peťo, máš nějaký \"důkazy\" o praskání plastu? Nemám, je to jen moje nedůvěra. Já mám tu nerez v provozu od roku 2004 a zatím je nerez \"netknutý\". Citovat
punkac Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 dělám v nerezu a je nerez a nerez k plastu důvěru mám daleko větší než k nerezu v použití jako jímka ČOVky ty budeš mít pravděpodobně nádobu z nerezu s vysokým obsahem niklu a chromu - tam bych tomu věřil, ale cena musí být oproti plastové nádobě šílená, ten plast poslouží stejně dobře a opravdu nerezne Citovat
Kimis Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Díky za téma. Čističku teď začínáme taky řešit. Zatím jsme vybrali firmu Asio, ještě se porozhlížíme i jinde, takže zdejší informace oceňuji. Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Mame cisticku od.r 2005,akorat jednou byl problem bakterie mi umreli...jednou za rok vycucnout nebo vybrat 3 20l beliky nerozlozitelneho kalu....bakterie jednoou za rok zajedu na velkou cisticku do Nachoda ,kde mi daji 3 kyble bakterii zadarmo,krome elektriky jsem nic navic neplatil jede asi pul hodiny a pul hidiny stoji takhle cely den....nerez bych nechtel soused ho ma z rec.ingu jako Peta a tomu nerezu 0,4mm neverim,nicmene pristi rok ma byt dokoncena obecni cistirna za 18 mil...pak soused budeme napojeni a budu referovatt jak slavny nerez bude vypadat po vykopani cisticky jestli nebude deravej..... Citovat
APOFIS Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Máme tuhle http://www.envi-pur.cz/cz/domovni-cistirny-odpadnich-vod/ , je to starší model funguje už 12 roků bez problémů. Jenom se člověk musí naučit nevypouštět savo a různý čističe obsahující chlór a jiný pro bakterie smrtící jedy. Už tenkrát nám byla doporučená nerez, protože ten kousek nadzemní části vlivem počasí může praskat (pokud je z plastu). [upravil dne 1/5/13 08:58 od APOFIS] Citovat
kveton Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 u nás už začali řešit obecní ČOV, tak na tu domácí kašlu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.