honzicek82 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 ahoj kluci, nechci být chytrej, protože se v tom moc nevyznám, ale mě se tohle stalo s přístrojovkou nedávno... asi na tři sekundy, všechny budíky na nule, pípnul mi palivoměr a rozsvítili se všechny kontrolky.... a bylo to tím, že mi praskla H7... a takhle se mi to stalo už dvakrát.... Citovat
pilot numero uno Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Tím to fakt nebylo,ale nechci to zakřiknout,problém postupně ustává sám od sebe. Už mi to uděla max.2 krát na asi 10 sec a je klid. Citovat
shamann22 Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 žiarovka isto nie.....aj mne problem ustal.....tak isto nechcem urieknut Citovat
antik Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 nic se nezkazi prostriknout konektory sprejem na kontakty. Me zase blbne cast kde je radio, displej a klima ktera si taky hejbe kdy chce a kdy ma. az zjistim jak na to tak to odstrojim a prostriknu kostru. proste vse co se da odpojit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.