Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska jel po mesici projec S16ku a zjistil jsem ze auto skoro vubec nebrzdi a pedal je docela dost tvrdej oproti TDcku ale kdyz jsem zastavil tak predni kotouce byly fakt rozpalene kdyby to bylo zavzdusnene tak jde pedal treba az na podlahu ne? ale proc je pedal strasne tvrdej a skoro to nebrzdi ?

Odesláno

Možnože ti pribrzďuje samé, ako že sa nevracajú doštičky toľko, koľko majú. Ak by ti pribrzďovali, tak sa ti na nich mohla vytvoriť sklovina a to spôsobuje to zlé brzdenie. Tvrdosť pedálu by mohla byť zapríčinená tým že sa nevracia to obloženie, možno :myslim

Odesláno

prave ono to fakt jakoze skoro nebrzdi a to tam mam 283mm a na Tdcku jde pedal hezky davkovat a brzdi jak das ale tady tvrdej a nebrzdi to a pak kotouc varici kdyz na nej caknu vodu tak se hned odpari nemuze byt v haji HBV?

Odesláno

Jak radí Tantor, zkusil bych auto zvednout, zda nepřibrzduje, zda se volně točí. Případně kouknout, zda to není napálené, jak píše marko.

Ale je to zvláštní ... špatná vývěva, alespon u 309 (tedy myslím její membránu) se projevovala měkkým pedálem, protože prostě nevytvářela patřičný podtlak, aby pedál ztvrdnul.

Kombinace špatné brzdění + horké kotouče, to mi nejde do hlavy ... aby nebyly připečené desky ...

Odesláno

Štěpán bude asi vědět co a jak ;). Na přirezlé brzdiče musí být zvyklý, když má doma sbírku starších kousků :)

Hlavně to dejte dohromady, pak dej vědět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...