davidekcz Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 ahojte koumaci neviem ci založiť k tomuto nove vlakno, co hovorite na toto?.blow off....akekolvek koment http://www.tuning.sk/dokument-recirkulacne-ventily-blow-off-turbo-diesel-motor-hdi-peugeot-407 .mate skusenosti? P407 1,6hdi r.v2007:super Nepokoušel bych se tady rozjíždět debatu :bojim Je tady těch vláken víc, pohledej, například: [upravil dne 1/11/12 23:33 od davidekcz] Citovat
pengo Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Caute, mate niekto skusenosti s repasom turba priamo od Peugeotu? Je tam teraz repasovane turbo za 8500,- bez dane vid link. alebo ma niekto na predaj nove turbo za rozumnu cenu? pri poslednej navsteve v servise mi moj mechanik povedal, ze uz turbo tlaci dost oleja do sania, mal dole tu plastovu hadicu na spodu motora a ze tam bolo dost oleja. tak nechcem zazit to aby mi zacalo spalovat olej a potom ... dakujem za info Citovat
Palldo77 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Ahoj, za seba Ti môžem doporučiť toto. Ak budem riešiť repas turba, tak určite tu. http://www.bruko.sk/ Citovat
Qcko Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Palldo77: ak si tam riesil repas turba, tak sa hybali v akych cenach priblizne? Citovat
Judes Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Caute, mate niekto skusenosti s repasom turba priamo od Peugeotu? Je tam teraz repasovane turbo za 8500,- bez dane vid link. alebo ma niekto na predaj nove turbo za rozumnu cenu? pri poslednej navsteve v servise mi moj mechanik povedal, ze uz turbo tlaci dost oleja do sania, mal dole tu plastovu hadicu na spodu motora a ze tam bolo dost oleja. tak nechcem zazit to aby mi zacalo spalovat olej a potom ... dakujem za info Aj sa ti stráca olej z motora? Od jednej výmeny oleja po druhú výmenu oleja, koľko? Ak nepatrné množstvo, tak by som to ešte nad repasom neuvažoval. Citovat
Palldo77 Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Dobry den, pri tychto turboduchadlach je dolezite do akej miery je poskodene. Opravujeme ich vacsinou od 150-350 EUR, doba opravy je do 24H. S pozdravom Tomas Chytil BRUKO s.r.o. Hrobarska 16 851 01 Bratislava Slovak republic Tel: + 421 905 569 229 Tel/Fax: + 421 2 63 820 266 www.bruko.sk Toto mi napísali. Citovat
pengo Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Judes: prave ze sa mi vobec nestraca olej od vymeny po vymenu, auto taha v pohode, bol som u kamosa mechanika ten mi zase povedal ze to nemam este riesit, ze kazde turbo - naftak pusta a kym sa mi nestraca olej tak je to v pohode. tak idem dat aspon vycistit sanie a intercoler. Citovat
Palldo77 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Ja som to tiež chcel riesit, no dostal som dobrú radu ísť do Malých Uheriec. Mechanik a majiteľ servisu Roman Vlčko mi turbo otestoval a zdiagnostikoval. Za všetko som zaplatil 15e a trvalo to cca 45minut. Išli sme sa previesť a mal stále napojenu dia videl som sám ako dáva a koľko si to pýta od turba. Ak sa Ti chce prevez sa a sám uvidíš. Kontakt nájdeš aj na internete. Citovat
Judes Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Judes: prave ze sa mi vobec nestraca olej od vymeny po vymenu, auto taha v pohode, bol som u kamosa mechanika ten mi zase povedal ze to nemam este riesit, ze kazde turbo - naftak pusta a kym sa mi nestraca olej tak je to v pohode. tak idem dat aspon vycistit sanie a intercoler. Je to tak ako ti povedal mechanik, olej sa tam dostane stále ale v nepatrnom množstve a časom sa nahromadí v spodnom potrubí a ak sa ti nestráca máš to v pohode, niet čo riešiť. Palldo77 nevlastním diagnostiku ale každý kto ju má a vie na nej robiť ti vie zdiagnostikovať to turbo. Citovat
Palldo77 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Máš pravdu, iba by som dodal. Nieje diagnostika ako diagnostika. Ten chlanisko má aj origo peugeoťácku no na tej mi to netestoval. Vraj nieje až tak premakaná. Nechcem aby to vyznelo akože mu chcem robiť reklamnú kampaň, no ja som bol nadmieru spokojný. Už som stretol nejkých mechanikov, no tento naozaj aj vedel o čom rozprával a hlavne za normalnu cenu. Citovat
radimrepka Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Včera mě v peugeotu zdělili, že turbo je zralý na repas, když se zastavuje škrtně prý lopatka o plášť, nějaký zvuk to vydává, mám najeto 200 000, a už prý přesluhuje, ale dotaz jen na cenu, kterou mě nabídli. Repas turba 10 700 kč, + nějaké těsnění, hadice a práce k tomu 5000 kč. Momentálně neví jestli bude sleva 30% i na repas turba. Je to moc, nebo je to +- běžná cena? Citovat
koblih69 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Ta práce je na můj vkus opravdu hodně. Demontáž + montáž+ odstrojení a nastrojení cca 2 hodiny. Takže 2,5 tis. za hodinu je trochu přes čáru. Co se týká ceny repasu tak pokud by byla sleva 30% je cena slušná. Pokud ne pak za cca 7,5 tis seženeš turbo repasované. Citovat
radimrepka Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 těsnění 256,- šrouby připojení 330.- potrubí mazání 1200.- ještě nějaké portubí asi vratka 560.- sací koš čerpadla (místo sítka) 510.- práce 900.- na turbu a výměna sítka olejového čerpadla 850.- Citovat
koblih69 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Aha, na mě to dělal dojem, že ta samotná práce je za 5000,- tohle zní rozumněji i když nesdílím nutnost tohle všechno měnit. Citovat
radimrepka Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Těsnění určitě, sítko ven a sací koš na čerpadlo asi jo, hadice podle stavu, ale určitě řeknou, že jsou v háji Citovat
radimrepka Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Ještě dotaz, při výměně repasu turba mě říkal mechanik, že mě místo sítka budou dávat sací koš olejového čerpadla, to znamená, že ho tam nemám? Citovat
radimrepka Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Tak mám hotový repas turba, jen škoda, že kvůli záruce mě nemohli dát můj olej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.