Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na 2.0 Rhr mám na poličce turbo co má najeté 155 tis. Vůle je prakticky neznatelná - samozřejmě ta mírná je - tu vymezí olejový film, ale 1mm to už musí skoro škrtat o plášť. Problém je, že když to zhavaruje tak ti snadno vletí nějaký kus do sání... takže bych moc neotálel.

Odesláno

.....pokial by to bol naozaj 1 mm tak by si to poznal na lopatkach, uz by dreli o stenu... podla mna si tu odhadovanu volu prestrelil :aut je tam klzne lozisko, tecie tadial olej takze tam musi byt aj vola.....

Odesláno
.....pokial by to bol naozaj 1 mm tak by si to poznal na lopatkach, uz by dreli o stenu... podla mna si tu odhadovanu volu prestrelil :aut je tam klzne lozisko, tecie tadial olej takze tam musi byt aj vola.....

Nič mi nedre no vôla tam je, len to som chcel vedieť či je to v pohode. Ak by mi začali dreť lopatky, to je ten správny čas na opravu?

Ď...

:myslim

Odesláno
Správný čas na opravu už je asi dávno pryč, olej to nežere?

Nie, olej mi to nežere. :bojim

Daval som dolu sacie potrubie a pozrel som aj na turbo. Chytil som prstom os turba a mala vôlu na konci tej osi cca 1mm. Je to už problem či?

Nič mi nedre. :myslim

[upravil dne 20/9/12 21:23 od Palldo77]

Odesláno
Hele nepřehnal jsi to s tou vůlí přece jen trochu?

Možno aj :roll, len som zostal prekvapený tou vólou.

No aj tak by som chcel vedieť kedy je to treba začať riešiť?

[upravil dne 20/9/12 23:10 od Palldo77]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

5. Citovat s rozvahou

Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.

ahoj,asi hej...:-),,,neviem ale je tam pisane ze 1,6hdi:o ak by to nejak neskodilo motoru aj by som do toho šiel..

[upravil dne 1.11.2012 22:15 od Kurt]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...