Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevie mi niekto povedať aké majú byť tlaky na vstrekovačoch? Mám motor 9HZ (s čerpadlom Bosch 0 445 010 089). Dnes som motor vymenil za iný. Na novom zostali len rozvody a čerpadlom. Na novom je čerpadlo Bosch 0 445 010 102. Vstreky sú zo starého motora. Podľa mne dostupných info je to O.K. Len nové čerpadlo dáva vysoký tlak a motor po cca 2 sekundách vypne. Namerali mi tlak 1700 bar. Je to v poriadku alebo ma byť menší?

Ďakujem

Odesláno

na hdi je taky vysoky tlak v raili... neviem ci nie az 1900 tlak...

kdyz tak ma niekto opravi...

co to znamena stare vstreky.?

to sa da len tak bez dodatocnej konfiguracie na diagnostike sprevadzkovat iny motor? podla mna nie... :myslim

[upravil dne 30/8/12 21:46 od Marcel00]

Odesláno

Ak ti zostane len holý motor?

Proste vstreky som preložil do iného motora s novým čerpadlom, ktoré vyhovuje ako náhradný diel aj do starého motora.

Odesláno

Bol tu chlapík s Notebookom s origo software, a povedal že čerpadlo dáva veľmi vysoký tlakv1700 bar, a riadiaca jednotka preto motor vypne.

Odesláno

Euro 3 a Euro 4 ti nerika nic???

Se pustis do takove opravy a pak to takhle vypada.

Jednoducha rovnice.......Rail serpadlo E4 = vstriky E4= ECU E4

Pokud toto nesplnis tak nejezdis.

Odesláno

Snímač tlaku v rampe som preložil starý, lebo na novom nebol. Spárovanie sa asi nedá urobiť, bol by mi to piovedal ten servisák.

Odesláno

Minulý rok som vrazil do opravy auta kvôli spotrebe oleja cca 2000€ v originál Peugeote. Tak mi poradili. Nič neporiešili odborníci. Tak som sa pustil do opravy sám. Kúpil som motor s rozvodmi mysliac, že to bude dobré. Motor 9H01 je nové označenie 9HZ. V Peugeote mi povedali, že by tom to malo ísť (výmena) Nie som mechanik, mám pomocníka mechanika, ktorý ako tak ovláda autá. Tak sme sa do toho pustili. A nejde to.

Odesláno

Jezisimariaaaaaaa.

Tak tady nepomuze ani Asterix a Obelix s kouzelny napojem.

Proc jsi se nezeptal driv na to co mas delat kdyz ti motor zere olej??

Myslis ze vymenou motoru jsi se zachranil??

A kdyz jsi nas...al tolik penez do auta pred rokem tak opet do neho cpes myslim zbytecne.

Odesláno

Apropo.

Svemu servisakovi rekni ze kazda EDC16 se paruje se vstrikama.

Kazda na svete:aut:aut:aut

Proto jsem si taky musel porizovat Texu diagnostiku aby jsem to zvladal na vsech znackach vozidel

Odesláno

Este jedna vec. Spojka mi pomaly odchádzala. Má 175 tis. km. To bol druhý dôvod na výmenu motora. Ak by som mal kúpiť novú spojku tak dalších 800 euro ak nie viac(dvojhmota).

Odesláno

Motor má najazdených skutočne 48 tis. km. Je to 2009 rok. spojka je ako nová, kúpil som ho aj s prevodovkou, len som ju nepoužil. Je totiž z Partnera.

Odesláno

Zajtra prehodím aj čerpalo. Len som nechcel rozoberať rozvody. Ale musím. Napadlo mi ešte. Motor dlho stál bez nafty. Vstreky boli vymontované skôr. Nemôže byť zablokované (zalepené) riadenie čerpadlá? teda, žedáva max. tlak bez ohľadu na riadiacu jednotku.

Odesláno

Čerpadlo prehodené. Ide to- Len nechápem, že ako náhradné čerpadlo na môj starý motor je uvedené na internete aj čerpadlo ktoré bolo na novom motore. Presný ten typ(typové číslo). Nevadí, hlavne že ide.

Môžem poskytnúť návod ako urobiť zo starého autá nové.

[Edited on 31/8/12 19:44 by PSK]

[Edited on 31/8/12 19:46 by PSK]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...