ReaPerek Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Čau mám dotaz svítí mi u auta kontrolka AIRBAG po nainstalování Displeje B mi pise displej airbag fault. Nevíte si nekdo rady co stim? Nebo jestli to je nejkou pojistkou kde ji najdu?? Jedna se o peugeot 206 1.4i rok 2003. Předem díky Citovat
hlina23 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 ja to tam mam taky a myslím že je to jen starým airbagem a nebo chybou v kontaktech či tej krabičce co zaznamenava havarie. Citovat
ReaPerek Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 ja to tam mam taky a myslím že je to jen starým airbagem a nebo chybou v kontaktech či tej krabičce co zaznamenava havarie. a nevíš jak tuto chybu odstanit? bouraný to bylo ale airbag nevyletěl Citovat
hlina23 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 tak to bude tím možná. jednotka airgagu tím může být informována ale taky to může být jen tím že je třeba špatný airbag a nebo je starý. myslím že nějak resetuje, to stojí asi prý 1000 kč ale když to bude ten airbag tak ti to tu chybu dá znova a to bys musel zas resetovat. nekde jsem to tu ale četl že se o něčem podobném hovořilo, zkus hledání Citovat
elton Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Mě airbag taky svítí, mám přerušený drátek pod airbagem ve volantu. Citovat
pito.za Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Najlepsie ist na dia, ale ak mas aj bočné tak dos často bývá problém pod sedackou v konektoroch. Citovat
ReaPerek Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 Najlepsie ist na dia, ale ak mas aj bočné tak dos často bývá problém pod sedackou v konektoroch. na dia jsem byl už hodněkrát ale o airbagu ani zmínka (myslim, vždy jsem byl v servisu. Pod sedackou jsou ty kabely kde? Citovat
pito.za Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Zo spodu sedacky su uchytene.Na pristrojovke ti svieti kontrolka airbagov? Citovat
ReaPerek Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 Zo spodu sedacky su uchytene.Na pristrojovke ti svieti kontrolka airbagov? jj presne tak ale myslim že pod sedackou nic neni Citovat
jogi24 Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Byva preruseny kabel v slimaku pod volantom. Oprava pokial je mozna u nas 30€. Inak pri havarke nevyletia airbagy pokial svieti kontrolka. Asi by bolo lepsie si to dat spravit,ako potom srat na holuby zhora. Citovat
ReaPerek Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 Byva preruseny kabel v slimaku pod volantom. Oprava pokial je mozna u nas 30€. Inak pri havarke nevyletia airbagy pokial svieti kontrolka. Asi by bolo lepsie si to dat spravit,ako potom srat na holuby zhora. slimák je primo co? To je ten kroužek s pačkami? Citovat
ReaPerek Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 Ano na packach a kolko mas airbagov? kroužek pod volantem byl menen. a dva řidič a splujezdec. Citovat
Ferry Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 a na jaky diagnostice to bylo kdy pripojeny ? delal na tom nekdo konkretne diagnostiku jednotky airbagu ? nebo to byla jen nejaka univerzalni diag na vypis chyb z motoru, ktera nic jinyho neukaze, potrebujes to pripojit na diag PeugeotPlanet 2000 a udelat primo diag airgabu, pak budes vedet, kde je problem hned Citovat
ReaPerek Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 a na jaky diagnostice to bylo kdy pripojeny ? delal na tom nekdo konkretne diagnostiku jednotky airbagu ? nebo to byla jen nejaka univerzalni diag na vypis chyb z motoru, ktera nic jinyho neukaze, potrebujes to pripojit na diag PeugeotPlanet 2000 a udelat primo diag airgabu, pak budes vedet, kde je problem hned Mel jsem to přimo jenom na dia ktera vypisuje chybi. Nevim o tom že by exostovala jenom nejaka na airbag a bylo to asi pařed pul rokem možna driv Citovat
jogi24 Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Ked som mal vadny ten paskovy vodic pod volantom,tak mi svietil \"Airbag Fault\". Ked som to dal spravit,po zapojeni kontaktov baterky hlaska zmizla, a uz sa neobjavila. Takze pokial mas dobre kontakty a mas tam vsetky airbagy co tam su,nemas trelene pyropatrony,nebola havarka,mala by ti hlaska zmiznut. Chce to len vsetko poriadne skontrolovat. Citovat
ReaPerek Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 Ked som mal vadny ten paskovy vodic pod volantom,tak mi svietil \"Airbag Fault\". Ked som to dal spravit,po zapojeni kontaktov baterky hlaska zmizla, a uz sa neobjavila. Takze pokial mas dobre kontakty a mas tam vsetky airbagy co tam su,nemas trelene pyropatrony,nebola havarka,mala by ti hlaska zmiznut. Chce to len vsetko poriadne skontrolovat. A kde najdu tu pyro patronu u 206?? Kroužek byl menenej a stale to zustalo. A airbagy tam sjou taky vsechny Citovat
ReaPerek Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 Su integrované v navijacoch pasov. a jak zjistim zda jsou v poradku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.