Vvitty Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 Původně zaslal: Holly Koukám, že mám co dohánět. Snad ten pupek brzo bude... to jo, ale zacni premyslet, jak presunout nadrz dopredu, nebo jak otocit rizeni.... nadrz je nad zadni napravou mozna by stacilo vyhodit predni sedacky a pupek az na volant?
Operator Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Holly Koukám, že mám co dohánět. Snad ten pupek brzo bude... to jo, ale zacni premyslet, jak presunout nadrz dopredu, nebo jak otocit rizeni.... nadrz je nad zadni napravou mozna by stacilo vyhodit predni sedacky a pupek az na volant? Anebo si nech místo vany narůst hrb... :D:D:D:D:D:D:papa
Murdoc Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 Jak to vypada s ostatnima fotkama? Su zvedavy jak to dopadlo...
Vvitty Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: Murdoc Jak to vypada s ostatnima fotkama? Su zvedavy jak to dopadlo... jsou, ale nemam je kam hodit... johne, muzu ti je hodit do mailu? cca 5 kousku stoji za to...
John Odesláno 29. červen 2005 Autor Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: Vvitty jsou, ale nemam je kam hodit... johne, muzu ti je hodit do mailu? cca 5 kousku stoji za to... ok pošli mi je. a já je zveřejním... ;)
Vvitty Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: John Původně zaslal: Vvitty jsou, ale nemam je kam hodit... johne, muzu ti je hodit do mailu? cca 5 kousku stoji za to... ok pošli mi je. a já je zveřejním... ;) message were sent...
John Odesláno 29. červen 2005 Autor Odesláno 29. červen 2005 Tak zde je pár fotek od Vvittyho [upravil dne 1/7/05 John]
Operator Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Jak se vám ta 107čka líbila? Teď na to koukám a nevěřim!!! :o Zdá se mi to, nebo je, soudě dle kapoty motoru, ten malej s-r-á-č stříkanej cílovou barvou jen zvrchu? [upravil dne 29.6.05 Operator]
Holly Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 No jo, vypadá to tak, a kapota není moc odhlučněná. Jinak na srazu jsem byl, ale tohle auto vidím poprvé. Holt pivo bylo naléhavější.
Operator Odesláno 30. červen 2005 Odesláno 30. červen 2005 Původně zaslal: Holly No jo, vypadá to tak, a kapota není moc odhlučněná. Jinak na srazu jsem byl, ale tohle auto vidím poprvé. Holt pivo bylo naléhavější. Myslíš pito, že? :aut
John Odesláno 30. červen 2005 Autor Odesláno 30. červen 2005 Původně zaslal: Operator Myslíš pito, že? :aut Ehm...pito tentokrat nebylo....asi jim dosli zásoby...asi ten sraz tech Hells Angels vychlastaly všechno pito...I když tomu moc neveřím. :myslim
Jirkap Odesláno 30. červen 2005 Odesláno 30. červen 2005 Původně zaslal: Holly No jo, vypadá to tak, a kapota není moc odhlučněná. Jinak na srazu jsem byl, ale tohle auto vidím poprvé. Holt pivo bylo naléhavější. Počkej až si na nás počká policie, takhle veřejně to tady šířit
Medvěd Odesláno 30. červen 2005 Odesláno 30. červen 2005 Původně zaslal: Holly No jo, vypadá to tak, a kapota není moc odhlučněná. Jinak na srazu jsem byl, ale tohle auto vidím poprvé. K tomu bych dodal jen jedno - pan Cigánik z AV CARu nikdy pěšky nechodí, takže příště sledovat dění kolem sebe a nemáš si nač stěžovat
Recommended Posts