ReaPerek Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Ahoj mam 206 a koupil jsem si zrcatko s čidlem a víceřádkový displej (plne funkčni už po zapojeni) tak jsem ho nandal a natahl kabeli ale nekde se stala chyba jelikož teplomer porad nic neukazuje je možny že nekde nejsou natahli kabeli? A nebo jeslti jsou zapojeny obracene? Předem diky Citovat
ReaPerek Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Hoď VIN auta. VF32AKFWF43452877 Citovat
ChouLu Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Mux... Takže je nutné mít teploměr aktivovanej v BSI i displayi... maš A či B? Citovat
ReaPerek Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Mux... Takže je nutné mít teploměr aktivovanej v BSI i displayi... maš A či B? mam B ten vetsi. A jestli se nemylim tak BSI je DIAGNOSTIKA? Jak se aktivuje v displeji?? [upravil dne 28/8/12 19:14 od ReaPerek] Citovat
ChouLu Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Bčkovej displ nemám zkušenosti. Pro aktivaci pro displ i BSI je nutná diagnostika Nevím kdo v okolí u tebe má diag,ale kdyby si měl cestu na vysočinu,tak ti to za pivko aktivuju Citovat
Ferry Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 BSI je takova centralni ridici jednotka ruznych funkci, diagnostickym kabelem a softwarem Peugeot Planet 2000 je potreba v BSI nakonfigurovat spravny typ displeje a zobrazovane udaje. Pokud ti ale na displeji sviti carky misto teploty, muze byt taky problem v tom, ze nejsou natazeny kabely mezi sloupkem dveri (konektorem v pruchodce) a jednotkou BSI, ne kazde auto ma tuto pripravu v kabine udelanou, draty mohou byt natazeny jen ve dverich od konektoru zrcatka ke konektoru v pruchodce mezi dvermi a sloupkem Citovat
ReaPerek Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Bčkovej displ nemám zkušenosti. Pro aktivaci pro displ i BSI je nutná diagnostika Nevím kdo v okolí u tebe má diag,ale kdyby si měl cestu na vysočinu,tak ti to za pivko aktivuju Nikdo ji nema a nevim kolik ani stoji dlouho jsem na ni nebyl možna se domluvime . Citovat
ChouLu Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Kdyby jsi tam neměl káble, tak je není problém u mě dotáhnout taky jsem dodělával teploměr na muxu Citovat
Tommy002 Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Diagnostika podle mě nebude třeba, pokud Ti palubní PC ukazoval správně (tzn. že šlo i nulovat hodnoty na něm)...Tipoval bych to na kabely... ChouLu: udělej pls návod Citovat
ChouLu Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Diagnostika je potřeba pokud teploměr neměl jelikož je pak tato možnost zablokována v jednotce BSI. V displayi může být klidně aktivována. Například u displaye A když není teploměr aktivovanej,tak tlačítko nereaguje vůbec. Pokud teploměr na displayi aktivuješ,tak tlačítko funguje, ale teploměr ukazuje pouze --°C, tedy přerušený obvod. Po aktivaci i v BSI teploměr začně ukazovat správné hodnoty. Návod bych určo udělat mohl, ale auto je teď na do posledního šroubku rozebrany po bouračce,tak to nemám kde vyfotit a ani nějak nemám na to čas. Až opravím auto, tak by to šlo pokud na to nezapomenu Citovat
pito.za Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Pokial má displej z auta kde bol aktivny teplomer nemusí nic aktivovat. Citovat
ReaPerek Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Diagnostika je potřeba pokud teploměr neměl jelikož je pak tato možnost zablokována v jednotce BSI. V displayi může být klidně aktivována. Například u displaye A když není teploměr aktivovanej,tak tlačítko nereaguje vůbec. Pokud teploměr na displayi aktivuješ,tak tlačítko funguje, ale teploměr ukazuje pouze --°C, tedy přerušený obvod. Po aktivaci i v BSI teploměr začně ukazovat správné hodnoty. Návod bych určo udělat mohl, ale auto je teď na do posledního šroubku rozebrany po bouračce,tak to nemám kde vyfotit a ani nějak nemám na to čas. Až opravím auto, tak by to šlo pokud na to nezapomenu Jak je psano v displeji A nic aktivovano nebylo pri zmačknu ti tlačitka žadna teplota ani čarky. Ted to ukazuje jenom čarky neblikaji. Citovat
ChouLu Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 pito.za: v BSI ano BSI se samo na teploměr neaktivuje Citovat
pito.za Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 ReaPerek: bol si na diagnostike po vymene displeja aktivovat PC? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.