modrý drak Odesláno 4. červen 2005 Odesláno 4. červen 2005 Kde seženu náhradní díly(originální) na 306 - přes internet? díky Citovat
Fusion Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 www.pop-art.cz - neorig. www.autokelly.cz - neorig. www.autobenex.cz - neorig. www.elit.cz - originál Podle toho co sháníš, ale třeba autokelly prodává díly Valeo, který sou tam montovaný standardně, takže se nedá říct že je to neorigo... Citovat
Rebik Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Napsán autorem Fusion www.pop-art.cz - neorig. www.autokelly.cz - neorig. www.autobenex.cz - neorig. www.elit.cz - originál Podle toho co sháníš, ale třeba autokelly prodává díly Valeo, který sou tam montovaný standardně, takže se nedá říct že je to neorigo... Od kdy má Elit originál, dneska pokud výrobce prohlásí, že jeho díl má vlastnisti a kvalitu originálu ho může použít i autorizovaný servis o krabičky fakt nejde... Citovat
modrý drak Odesláno 5. červen 2005 Autor Odesláno 5. červen 2005 Zajímají mě konkrétně destičky a kotouče. Také scháním přední tlumiče, má cenu kupovat hydraulické nebo raději plinové? Citovat
Fusion Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Rebik: já nevím. V logu mají napsaný Originální autodíly. Citovat
Guest NiceOne Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Napsán autorem Fusion Rebik: já nevím. V logu mají napsaný Originální autodíly. Co kus to originál Citovat
Tornado Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Autobenex ma taky vedle loga napis \"Znackove autodily\" Citovat
Tornado Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Vlastne znackovy nemusi byt originalni. Citovat
Fusion Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 no, kažopádně, modrý drak chce brzdy. Ty Peugeot nevyrábí, budou tam třeba Bendixy nebo něco, ale třeba s Ferodo mám dobrý zkšenosti. U brzd se myslím šmejdy (snad) nevyrábí. Značkové autodíly - ty se montují do těch aut. Valeo, Bendix, Bosch atd. atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.