uulik Odesláno 4. červen 2005 Odesláno 4. červen 2005 Zajímalo by mě,při koupi nového vozu a uzavření pov.ručení přímo u prodejce zda pojištění platí již pro cestu z prodejny.Podotýkám POV.RUČ.ne pojištění vozu. Citovat
Vvitty Odesláno 4. červen 2005 Odesláno 4. červen 2005 Napsán autorem uulik Zajímalo by mě,při koupi nového vozu a uzavření pov.ručení přímo u prodejce zda pojištění platí již pro cestu z prodejny.Podotýkám POV.RUČ.ne pojištění vozu. na smlouve mas standardne uvedene datum a cas pocatku platnosti... pokud ji uzaviras v prvni den platnosti, jinak je to od 00:00. Citovat
Guest DD Odesláno 4. červen 2005 Odesláno 4. červen 2005 Ve chvili, kdy podepises smlouvu (at uz PR nebo HP), je auto pojisteny. Plati pro vetsinu pojistoven, at uz jde o novy nebo ojety auto. Aspon takovy mam zkusenosti. [Edited on 4/6/2005 by DD] Citovat
Petano Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Ano jsi pojisteny. Proto to taky u kazdyho prodejce jde pojistit. Prece si na svoje auto nebudes brat odtahovku. Citovat
Mila Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 a pokud uz Ti auto predavaji i prihlasene na znackach tak musi byt pojistene protoze jinak by znacky nedostali Citovat
uulik Odesláno 5. červen 2005 Autor Odesláno 5. červen 2005 Já zatím nic,zůstavám u svého Pega 405.Ale rodiče touží po Renault Laguna.Začali nejprve u nové Dacie a po různých konzultacích v salonech a čtení na netu se konečně rozhoupali k něčemu co jezdí.Dalo to fušku přesvědčit je že ta Dacie není tak levná,prostorná ano.Maník v kvádru věděl jak uchvátit starší zákazníky,z mého kluka a mé přítomnosti byl trochu z formy(padalo moc otázek) Citovat
zoby Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 při se pisování povinného ručení je ve smlouvě kolonka začátek pojštění a tam se vyplňuje datum a čas. no a podle toho co si tam necháš napsat tak od té doby je to pojištěné. bylo to u obou pojištoven kde jsem pojiš?oval auto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.