Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mě,při koupi nového vozu a uzavření pov.ručení přímo u prodejce zda pojištění platí již pro cestu z prodejny.Podotýkám POV.RUČ.ne pojištění vozu.

Odesláno
Napsán autorem uulik

Zajímalo by mě,při koupi nového vozu a uzavření pov.ručení přímo u prodejce zda pojištění platí již pro cestu z prodejny.Podotýkám POV.RUČ.ne pojištění vozu.

na smlouve mas standardne uvedene datum a cas pocatku platnosti... pokud ji uzaviras v prvni den platnosti, jinak je to od 00:00.

Odesláno

Ve chvili, kdy podepises smlouvu (at uz PR nebo HP), je auto pojisteny. Plati pro vetsinu pojistoven, at uz jde o novy nebo ojety auto.

Aspon takovy mam zkusenosti.

[Edited on 4/6/2005 by DD]

Odesláno

Já zatím nic,zůstavám u svého Pega 405.Ale rodiče touží po Renault Laguna.Začali nejprve u nové Dacie a po různých konzultacích v salonech a čtení na netu se konečně rozhoupali k něčemu co jezdí.Dalo to fušku přesvědčit je že ta Dacie není tak levná,prostorná ano.Maník v kvádru věděl jak uchvátit starší zákazníky,z mého kluka a mé přítomnosti byl trochu z formy(padalo moc otázek):papa

Odesláno

při se pisování povinného ručení je ve smlouvě kolonka začátek pojštění a tam se vyplňuje datum a čas.

no a podle toho co si tam necháš napsat tak od té doby je to pojištěné.

bylo to u obou pojištoven kde jsem pojiš?oval auto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...