Dadadavid Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 Ahoj,nedávám to do servisu,protože to není pežot,ale chci moc poprosit o radu...Koupil jsem Ibizu abych mohl jezdit do práce a vydělávat.. 1.9D 50kw a jel jsem a z ničeho nic začala blikat kontrolka mazání a chcípl ihned motor..doma jsem vyměnil olej a furt nic... problém je v dodávce nafty,protože když jsem rozdělal jeden přívod ke vstřiku,tak nafta neteče...tím pádem čerpadlo uzavírá přívod nafty... Co s tím??? (( Citovat
Dadadavid Odesláno 26. srpen 2012 Autor Odesláno 26. srpen 2012 No to je dost drahý řešení... myslím,že tohle by mohla být opravitelnější závada :/ Citovat
Michal.x Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 jestli píšeš že začalo blikat mazání a pak to hnedka chcíplo tak bych to možná vyděl na ruplej rozvodák ... Citovat
Michal.x Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 olej čerpadlo je hnaný rozvodákem ... hihi Citovat
punkac Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 ono i čerpadlo paliva je hnaný rozvoďákem..... Asi se ti to potkalo Citovat
Dadadavid Odesláno 26. srpen 2012 Autor Odesláno 26. srpen 2012 Nene,takovej amatér nejsem..rozvoďák neni ruplej.. vzal jsem sklenici s naftou a nechal jsem ,aby ji čerpadlo nacucalo a měl jsem rozdělanej jeden vstřik..nafta ze sklenice zmizela,ale u vstřiku ani kapka..takže se to musí přepadem vracet do nádrže..tím pádem se uzavřel asi stop ventil..jenže na tom mým čerpadle je mraky věcí a nevím co je co..ze stop ventilu totiž vedou dva kabilky což je divný... zítra dám foto... ovšem,proč při obyčejné jízdě 40km/h se z ničeho nic stalo tohle??? :/// Citovat
punkac Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 takže motor normálně točí, když startuješ? Citovat
Michal.x Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 rok ? ono už to asi bude mát immo stop ventil Citovat
Dadadavid Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 to immo mě taky napadlo..na čerpadle je taková černá krabička se třema kablíkama..Je to rok 96,ale diagnostika se mi s motorem nespojila... jinak jo,motor točí při startování. Citovat
Dadadavid Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 a je tam nějakej neorigo alarm s centrálem a koukal jsem na to..měl jsem ho vypojenej ale zase jsem ho uplně stejně zapojil....Nevim,jestli to může být tím,ale myslím,že ne,protože to by asi pak nešlo nastartovat hned a ne z ničeho nic během jízdy... [upravil dne 27/8/12 09:53 od Dadadavid] Citovat
gronholmm Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 Se podívej jestli se ti někde ten alarm nerozpojil. Mohl si vzít díru a mohl se vyklepnout třeba nějaký konektor Citovat
Dadadavid Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 Mám tam tohle...ta černá krabička je teda nakonec asi jednotka čerpadla,zadal jsem její číslo na google a vyjela mi řídící jednotka bosch.. Citovat
gronholmm Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 Když vidím ten pěknej spoj na tom žlutočerným drátu, tak se ani nedivím že to nejezdí Citovat
Dadadavid Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 To jsem přesně čekal až to někdo napíše...neboj,ten už je spojenej odborně... Citovat
Michal.x Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 ta černá krabička je immo odvrtej jí má dva zalamováky sundej tu černou krabička a pod ní bude klasickej stop ventyl odpoj kabel co povede z tý krabičky a přivět na ten stop ventyl normálně plus po klíči a je po starostech .... Citovat
Dadadavid Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 No nevim,já myslím,že stop ventil je pod tou černou krabičkou uprostřed přesně mezi vývodama vstřiků...na fotce to neni vidět..ale vede z něj jeden kabílek.. Citovat
Michal.x Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 nene stop ventil je pod tou černou krabičkou at umřu jestli kecám Citovat
Dadadavid Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 No tak jsem to rozkuchal,ale celý to něco,co tam je,tak je zatavený v takový hmotě,která vypadá nerozbitně :D ale nechápu,na co tam jsou dva kabely [upravil dne 27/8/12 23:41 od Dadadavid] Citovat
Michal.x Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 de to sundat musíš odvrtat ty 2 šrouby z boku a je to řídicí jednotka immo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.