Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,nedávám to do servisu,protože to není pežot,ale chci moc poprosit o radu...Koupil jsem Ibizu abych mohl jezdit do práce a vydělávat.. 1.9D 50kw a jel jsem a z ničeho nic začala blikat kontrolka mazání a chcípl ihned motor..doma jsem vyměnil olej a furt nic... problém je v dodávce nafty,protože když jsem rozdělal jeden přívod ke vstřiku,tak nafta neteče...tím pádem čerpadlo uzavírá přívod nafty... Co s tím??? :(((

Odesláno

Nene,takovej amatér nejsem..rozvoďák neni ruplej.. vzal jsem sklenici s naftou a nechal jsem ,aby ji čerpadlo nacucalo a měl jsem rozdělanej jeden vstřik..nafta ze sklenice zmizela,ale u vstřiku ani kapka..takže se to musí přepadem vracet do nádrže..tím pádem se uzavřel asi stop ventil..jenže na tom mým čerpadle je mraky věcí a nevím co je co..ze stop ventilu totiž vedou dva kabilky což je divný... zítra dám foto... ovšem,proč při obyčejné jízdě 40km/h se z ničeho nic stalo tohle??? :///

Odesláno

to immo mě taky napadlo..na čerpadle je taková černá krabička se třema kablíkama..Je to rok 96,ale diagnostika se mi s motorem nespojila... jinak jo,motor točí při startování.

Odesláno

a je tam nějakej neorigo alarm s centrálem a koukal jsem na to..měl jsem ho vypojenej ale zase jsem ho uplně stejně zapojil....Nevim,jestli to může být tím,ale myslím,že ne,protože to by asi pak nešlo nastartovat hned a ne z ničeho nic během jízdy...

[upravil dne 27/8/12 09:53 od Dadadavid]

Odesláno

ta černá krabička je immo odvrtej jí má dva zalamováky sundej tu černou krabička a pod ní bude klasickej stop ventyl odpoj kabel co povede z tý krabičky a přivět na ten stop ventyl normálně plus po klíči a je po starostech ....

Odesláno

No nevim,já myslím,že stop ventil je pod tou černou krabičkou uprostřed přesně mezi vývodama vstřiků...na fotce to neni vidět..ale vede z něj jeden kabílek..

Odesláno

No tak jsem to rozkuchal,ale celý to něco,co tam je,tak je zatavený v takový hmotě,která vypadá nerozbitně :D :D ale nechápu,na co tam jsou dva kabely :D

[upravil dne 27/8/12 23:41 od Dadadavid]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...