Guest servisman Odesláno 28. prosinec 2007 Odesláno 28. prosinec 2007 Původně zaslal: jase Caute vsetci, chcem sa spitat ci si niekto dorabal palubny PC aj na 307 benzinovej 1,6/2001? Ci to staci prepojit ten fialovy kablik co je na sivom konektore? Alebo kde sa to presne prepaja? Dakujem Vítej mezi námi vem že zde se řeší palubák na 406 a to jak starý či nový model nafta či benzin.Poznatků je tady plno,ale jak na palubák 307 to ti neporadíme protože jí asi ani nemáme. Vem že 206 mají taky svoje vlákno palubního počítače,takže to vidím na dotázek či nové vlákno Palubní počítač 307? Citovat
sheep Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Chtel jsem se jen zeptat po precteni celeho vlakna,ze tu jsou spatne zkusenosti s Peugeot servisem aby zprovoznil PP,ze nevedi co po nich clovek chce.Ja jen ze v original manualu pisu veticku ze pokud se namisto udaju se objevi carky mel bych navstivit servis.Z toho usuzuju ze se muze neco v BSI pokazit a vynulovat PP,tak jako je to kdyz ho zprovoznuju.Jak je tedy mozne ze odmitli lidi ze nevedi co po nich chteji.Chci to take zprovoznit a jak vidim tak nejvetsi problem je otevrit to BSI nez vlastni montaz.Kdo ma jeste nejake zkusenosti z orig. servesim diky za kazde info,protoze chci prave jet tam a nechce se mi shanet po okoli Plzne nejakeho manika ktery to udela a verim lacineji nez u nich. Citovat
El-Chio Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Zdar, ludia tak som sa rozhodol, ze aj ja si dorobim PP, ale na moje prekvapenie nemam dotiahnute draty do svorkovnice packy Co s tym? Da sa to pre toto auto a ako dik za radu Motor TURBO DIESEL DW10TD Je to novsi typ 406 2.0 HDi. Citovat
Ladaj Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Čau doděláš so přepínač na stěračích a necháš si to povolit v BSI jednotce a posledný důležítej poznatem musíš míš displej typ B nebo C typ A neumí PP... Citovat
El-Chio Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Njn, to tlacitko je v poho, ale neviem odkial natiahnut ten kabel don. Pretoze k packe draty ten modry, alebo fialovy a zlty dotiahnute nemam. A co som cital cely tento topic, tak som nepostrehol, ze by to tu niekto robil na novy model s tym, ze by nemal dotiahnute spomynane draty po packu stieracov a display mam ten velky. Teplota-hodiny-radio a da sa mi vyberat medzi km/mile. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Zdar El chio, tak to jsme dva. New model s velkým displejem, ale bez drátů k páčce :-) Akorát já mám 2.0 16V benzoše. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 tak dodělat k páčce tlačítko máte na konci páčky klobouček ten se snad dá vyndat.Vše popisuje iFerry o několik stránek dozadu tak se chce podívat Citovat
Dave_k Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Původně zaslal: sarkomi tak dodělat k páčce tlačítko máte na konci páčky klobouček ten se snad dá vyndat.Vše popisuje iFerry o několik stránek dozadu tak se chce podívat Ale on se zajímá o to kam ty dráty dál z páčky má napojit jestli tomu rozumím dobře. A na new modelu s BSI jednotkou. [upravil dne 19/2/08 Dave_k] Citovat
El-Chio Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 S tlacotkom nie je problem kludne tam dam aj tri, aj draty z toho tlacitka natiahnem, ale neviem kam ich pripojit. Lebo ako tam bol odforeny na 30 strane ten konektor s dratmi co idu do stieracovej packy a je tam ten modry a zlty drat oznacene sipkami tak tie tam nemam! Takze sa drat bude musiet niekam tahat, a kedze sa tu rozoberali len starsie modely 406 tak neviem kam Citovat
El-Chio Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: sarkomi tak dodělat k páčce tlačítko máte na konci páčky klobouček ten se snad dá vyndat.Vše popisuje iFerry o několik stránek dozadu tak se chce podívat Ale on se zajímá o to kam ty dráty dál z páčky má napojit jestli tomu rozumím dobře. A na new modelu s BSI jednotkou. [upravil dne 19/2/08 Dave_k] jjjjjjjjjjjjj, presne toto Citovat
Guest servisman Odesláno 19. únor 2008 Odesláno 19. únor 2008 sorry blbě jsem pochopil ale kam dráty nevím ,dodělával jsem klukům jen palubák u starého modelu,na novej jsem sice koukal ale kam zapojit to ti neporadím. Citovat
Guest servisman Odesláno 20. únor 2008 Odesláno 20. únor 2008 to ti věřím ale nikde není schéma zapojení palubního počítače na nový model,kde a co vede.takže kdo se k tomu odhodlá nevím.Vem to že tu se od počátku píše že na ŘJ SAGEN SL96 NELZE zprovoznit palubní počítač a já jej zprovoznil,Taky to byla sázka do loterie. Citovat
Ladaj Odesláno 20. únor 2008 Odesláno 20. únor 2008 tady vám něco posílám hlavně tam jsou obrázky na novej model z tý krabyčky se natáhne na přepínač PP a mělo by to být někde pod volantem jak je kryt plastovej měli by ste to pochopit z obrázků Citovat
Ladaj Odesláno 20. únor 2008 Odesláno 20. únor 2008 nový modeli to maj všechno přes BSI jednotku zakže tady děláš 2věci a to že 1.doděláš vypínač nebo si koupíš novou páčku na stěrače co umí i PP. 2. Necháš si to aktivovat v BSI jednotce a to musíš bud do Peugeotu nebo k nějakýnu soukromníkoj co umí diagnostiku... Nic víc u novejch modelů neděláš Ale přšesně kde ta krabička je to vám neřeknu akorád vím že se musí hledat někde v prostoru volantu jak je kryt pod volantem tak ten se sundá a tam ta krabička někde je..Já mám taky starej model mě PP už funguje dlouho a tedka z kolegou řešíme tempomat na starý modeli 406 ale z motory HDI... [upravil dne 20/2/08 Ladaj] Citovat
El-Chio Odesláno 20. únor 2008 Odesláno 20. únor 2008 To Ladej: Ta krabicka je na druhom konci tej packy od stieracov ako je to tlacitko na prepinanie PP. A presne co si dal ten obrazok kde je ruka v nej konektor k tej packe a na tom obrazku su zvyraznene MODRY A ZLTY drat tak presne tieto draty mi nejaky pregnantny sudruh vo Francuzku zabudol dotiahnut. Takze na konektore v prvom rade v prvy drat chyba a tak isto aj v dvuhom rade treti drat chyba. Mozno keby mi das obrzok druheho konca tych dvoch dratov tak to spojazdnim Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 20. únor 2008 Odesláno 20. únor 2008 Ladaj: stačí přečíst vejš, ale díky za snahu...jinak vlákno jsem přečetl znovu celé a nic...už ho sleduji asi 1 rok, jestli se tu neobjeví to co řeším já a nic. Na novém modelu nemám natažené dráty z BSI ke konektoru!!! A jsme dva :-) Asi tam ten frantík pracoval déle - tež to zapoměl :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.