Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja som si ju urobil sám, lepšia ako dať za novú liter. Dal som tam mikrospínač zo staréj myši od PC. Už len čakám na display a vrhnem sa na to. Držte mi palce :mrk

Odesláno

Člověče, tak jsi mě donutil jít vyhledat krabičku od páčky, kterou jsem kdysi kupoval v Autokelly, když jsem si na 406ce zprovozňoval PP. Ano je to ono. Doufám jenom, že to za ty roky nepřečíslovali. Jo, a kdyby někdo potřeboval pravou páčku na neMUX, dešťový senzor, bez PP pro sedana bez zadního stěrače a ostřikovače, tak je k mání.

[upravil dne 25/5/11 21:10 HonzaZ]

Odesláno

No vidiš jak jsem tě zaměstnal:D.Takže páčku č.obj. 34.20.678 vezmu a potom se dohodneme.Ale nebude to hned až v červnu.No a já tu páčku budu mít tim pádem taky navíc.

[upravil dne 25/5/11 21:33 antos15]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte, tak dnes som sa pustil do zapájania PP, skoro všetko som našiel tam ako je na schéme. Mám taký malý problém z káblom 720 a 4310, nemožem ich nikde nájsť. Hľadal som v modrom konektore a aj v hnedom, a do konca aj za prístrojovkou. Talk som ho zapojil bez tých káblov, a PP zatial ide, uvidíme keď dotankujem, či sa niečo zmení. Mal niekto podobný problém?

A ešte malý dotaz, odpojil som kábel z pinu 5A u PP, aby som tam niečo videl aj cez deň, super, len teraz mi to svieti stále aj keď vypnem klúčik. Ten kábel na pin 5A som nacínoval naspäť a nič, utlmovanie nejde a svieti to stále. :grr

[upravil dne 5/6/11 21:15 lipim]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdarec clubaci. Chcem Vam vsetkym podakovat za rady, ako na PC. Podarilo sa a mam radost. Celkovo ma to stalo 353kc a trosku prace.

tj. mikrospinac 3,- (GES-electronics) a zapojeni cez diagnostiku 350,- V Plzni mozem doporucit HB auto (350,-) na slovanech. To mi este vymenil pojistku pre BSI a vytlacil diagnostiku motoru. V peugeotu ma pochopili co chcem ale za 700,- to je trochu moc.

Tak este raz dik a dalsim vela stastia.. neni to nic hrozne co by sa nedalo zvladnut. Ja som mal jedine problem dostat 2 kabliky packou.. :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj.tak mam zprovozněn palubni počitač.Po pročitani fora jsem si nebyl jist zda mě pujde zapojit...Mám v autě velky displej co ukazuje km...Sehnal jsem pačku ovladani pp na vrakovišti za 500kč a zajel do servisu.V servise rozdělal kryt pod volantem a žadny konektor,nikde žadna připrava. Tak jsem posmutněl..:( Servisak vyhledal dokumentaci o připojeni pp a jal se prace...Musel natahnout veškerou kabelaž k pačce ovladani k bsičku a počitači. To se podařilo pote se ještě diagnostikou z aktivoval pp. Tak mě to vyšlo na 1500 v servise + 500 kč pačka Mam 406 hdi rok výroby 4. 1999

Odesláno

jo to urcite, zaklady mam prece od vas z fora...pripadne prijmu dalsi dobre napady co by mnel ppc vyhodnocovat (zobrazovat). zatim uvazuju o beznych funkcich jako spotreba, dojezd...teploty, indikace prasklych zarovek, zobrazeni otevrenych dveri

Odesláno

zdravim pánové.Hledal jsem tu a nenašel sem nic o 605.Dá se do staré 605 (před face) dodělat PC místo hodin? půjde to obdobným stylem jako u 406? nebo mám smůlu? mám 605 3.0 V6 123kw,díky :roker

Odesláno

Nejspíš záleží na ŘJ, jestli dává potřebné údaje a jestli jdou správná data i z ostatních míst (palivoměr, snímač otáček, rychloměr), aby z toho PP mohl vše správně spočítat. Jinak by asi šel použít právě PP ze 406 old model nebo tuším i z citroenu xantia.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...