Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takže jsem se taky pustil do PP...mám 406 r.v.2000 , 2.0i new model,velký display... udělal sem nějaký fota : http://dvory02.rajce.net/Montaz_palubniho_PC ... kdo bude chtít může to zkusit podle toho udělat ;) ještě tam je video na kterym je vidět jak to přepíná..mě ted už jenom zbívá ta aktivace.. nevíte někdo z okolí Plzně, Tachova kde by to byly schopni aktivovat ??? budu volat do Halže u Tachova p.Planetovi..už jsem jednou u něj byl na diagnostice a myslím si že by to mohl zvládnout ale nevím:myslim:myslim:myslim...děkuju předem za nějaký doporučení :):papa

Guest servisman
Odesláno

já mám SAGEM SL96 sice old model a PP mi šlape

u tebe new model s řj SAGEM to bude taky makat je to drátna pinu 5 je označen 1368 a je žluté barvy tak jsem to našel podle el.schématu

Guest servisman
Odesláno

na new model nevím zdali někde najdu schéma,ale ten drát 1368 jde od řj motoru do BSI, bez něj PP nemaká.

mám jen tady toto

[upravil dne 28/5/10 honza406]

Odesláno

2 David Plundr: co se týká PP, je důležité mít správnou BSI. Nesmíš mít verzi B0 nebo B2. Tyto neumějí PP, dešťový senzor a klimu. Takže pokud máš dešťák, tak by to mělo jít.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

2 David Plundr: co se týká PP, je důležité mít správnou BSI. Nesmíš mít verzi B0 nebo B2. Tyto neumějí PP, dešťový senzor a klimu. Takže pokud máš dešťák, tak by to mělo jít.

aha no senzor deště nemam a klimu manual. A jak poznam verzi BSI je to v serviceboxu?
Odesláno
Původně zaslal: honza406

já mám SAGEM SL96 sice old model a PP mi šlape

u tebe new model s řj SAGEM to bude taky makat je to drátna pinu 5 je označen 1368 a je žluté barvy tak jsem to našel podle el.schématu

je to tenhle drát a kam ho zapojit? někam už vede. jednotku jsem koukal že mám stejnou jako ty .

[upravil dne 28/5/10 David Plundr]

Odesláno

Prosím o info ohledné PP a ovládání pod volantem. Koupil jsem si z bazaru PP typ B a vymenil jej za muj PP typ B. Vse funguje, jen pri vymene mi na tom novem preslo fungovat ovladani pod volantem. Dam-li stary displej, tak to najednou jde. Vypada uplne stejne jen jsem si vsiml zmeny ze ma jinou stupnici pri pridavani hlasitosti. Prosim, da se to nejak vyresit?

Odesláno

Tak si mel pravdu, chtelo to pripojit na diagnostiku a tam zrejme zmeni typ packy ovladani. No nestaci zmena dipsleje, ale je treba take kouknout co je nastaveno v aute a v jakem aute puvodne byla. :) Diky Premovi jsme to dali do poradku.

Touto cestou dik Premovi :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...