Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ladaj

tak díky skusím to nějak potom vyřešit ten PP.Ale jak tak pozoruju tak to není žádná sranda to dodělat.

Koukám že máš r.v.99 HDI. Není to už náhodou novej model? Pod volantem máš co tady na fotkách uvádí @re, nebo co tam má Michal.B? A displej co jsou fotky od Miku? :myslim:myslim

Odesláno

ne mám starej model eště. a pokud jsem koukal a vybavuju dobře tak tam mám co má @re. a mám pouze jen teploměr ze 7 kabelama. A měl jsem před tím 405 mi16 a 406 mám teprve měsíc.

[upravil dne 11/3/07 Ladaj]

Odesláno

ten displej mě je jasnej RJ bosh mám ale eště jsem nenašel BSI jednotku.A typ ŘJ BSI zatím taky nevím já se v tý ŘJ co se týká typu nevyznám jaký číslo to je.

Odesláno
Původně zaslal: Ladaj

ten displej mě je jasnej RJ bosh mám ale eště jsem nenašel BSI jednotku.A typ ŘJ BSI zatím taky nevím já se v tý ŘJ co se týká typu nevyznám jaký číslo to je.

Pokud máš jak píšeš starší model a pod volantem to co tady vystavil @re tak BSI nemáš. Tak ji ani nehledej. BSI má vyfocenou právě Michal.B (Takový to černý placatý).

Když seženeš ten větší displej tak dodělání nebode tak složitý, ale to už tady je popisovaný. :papa

Odesláno

ale mám senzor deště. takže ikdyž to je hdi tak tu bsi jednotku mít nemusí?A drátky od přepínání mám potom napojit kde?Nevíš?Když bsi nemám.:(:nevim takže mám taky asi smůlu.z PP

[upravil dne 11/3/07 Ladaj]

Odesláno

Četl jsi pořádně celej tenhle thread o PP?

Sice máš HDI, ale elektrika tam je postaru. BSI jednotka se jen stará o elektrický vybavení auta. Což je na něco výhoda na něco nevýhoda. O chod motoru se stará ECU.

Ten druhej displej by jsi tam chtěl dávat jak? Ten je z novýho modelu a zabírá celej vršek panelu. Takže by jsi musel někam přemístit spínač na varovný blikače a vyhřívání zadního okna a to jsou asi ty menší potíže se zapojením.

Co je potřeba k zapojení ve starším modelu už tady myslím je popsaný docela podrobně.

Specielně pro Tebe: Potřebuješ displej co jsi uvedl v příspěvku v 15:49, sehnat ještě jeden konektor do spodní pozice (prý pasuje i ten co se používá do počítačů), natáhnout dráty který jsou nakreslený ve schématu co jsem už tady uváděl a pak by to mělo fungovat. Jen nevím jak je to u HDI s drátem na ECU (1368). Na to si musíš najít schéma nebo někoho kdo to ví.

[upravil dne 11/3/07 Dave_k]

Odesláno

To jsou ale dva navzájem jiné displeje. A budou komunikovat s rádiem??:myslim:myslim:myslim Tam je jiné zapojení. A hlavně už je to z nového modelu.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Četl jsi pořádně celej tenhle thread o PP?

Sice máš HDI, ale elektrika tam je postaru. BSI jednotka se jen stará o elektrický vybavení auta. Což je na něco výhoda na něco nevýhoda. O chod motoru se stará ECU.

Ten druhej displej by jsi tam chtěl dávat jak? Ten je z novýho modelu a zabírá celej vršek panelu. Takže by jsi musel někam přemístit spínač na varovný blikače a vyhřívání zadního okna a to jsou asi ty menší potíže se zapojením.

Co je potřeba k zapojení ve starším modelu už tady myslím je popsaný docela podrobně.

Specielně pro Tebe: Potřebuješ displej co jsi uvedl v příspěvku v 15:49, sehnat ještě jeden konektor do spodní pozice (prý pasuje i ten co se používá do počítačů), natáhnout dráty který jsou nakreslený ve schématu co jsem už tady uváděl a pak by to mělo fungovat. Jen nevím jak je to u HDI s drátem na ECU (1368). Na to si musíš najít schéma nebo někoho kdo to ví.

Máš namysli konektor do klasických starých počítačů???

Odesláno

tak chlapi díky,ale co tam psali ohledně ECU a displeje zapojení do jakýho pinu tak mě to nesedí z těma obrázkama co jsou taky ohledně displeje ze zadu tam dával z ecu č.pinu 19 do displeje na pozici č.8 a z pinu 63 do pinu 8 displeje a tady 8máte volnou.

tady to je umýstěný na pozici 9,10 a 15 u displeje.Jo a chci se eště zeptat jak se tady psalo ty 3 drátky tahat nový tak od palivoměru jsem je našel ale ten 3 pod kastlíkem jsem nenašel.Náhodou přibližně kde má být nevíte?Trožku to upřesnit kde ho najdu.číslo drátu 723, dráty 720 a 4315 mám.

Odesláno

2 Ladaj: Ono je taky možný že u toho tvýho (přechodovýho) modelu ani třeba PP nepůjde z důvodu že máš HDI se kterým už si starší PP nerozumí, ale to je jen moje doměnka. K tomu by mohl říct víc asi Milhaus65. Já se více při hledání soustředil na můj motor (1.8 16V). :papa

2 OK406:Ještě jsem to nezkoušel, ale jako nejvhodnější kandidát se mi jeví konektor na floppy mechaniku. :myslim Musí být 15ti pinovej samozřejmě.

2 Komisar: Schema na novej model bohužel nemám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...