Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: klausik

Oběhal jsem tři vrakáče, do sedmi volal a všude stejná písnička - není - takže taková sranda sehnat ten malý display zase nebude. Taky bych ho chtěl takhle fotit jako Dave_k a ještě radši bych ho měl v palubce a funkční. Dnes jsem si aspoň udělal malou radost tím, že jsem si dle návodu v jiném vlákně namontoval automatické rozsvěcení světel. Aspoň něco. Budete-li vědět o volném malém (do strarého typu) display dejte vědět. Jo ta cena cca 1000kč sedí. :nevim

Zdravím.Díky za foto a eště prosím tě přímo konektor co se do něho zapojujou hlavní kabely. Mě se zdá že tam mám jinej konektor než je na teploměr.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Samé dobré zprávy - vydám se tedy na vrakáče, jen mám dotaz k Dave_k co je to že \"palubák je vlastně přímo u něj\"? :myslim

Právě že za displejem je plošňák s palubním počítačem. Jenom tam stačí dotáhnout dráty z určitých míst aby mohl spočítat a ukázat spotřebu. :roker

[upravil dne 20/2/07 Dave_k]

a eště prosím tě musím tahat nějaký nový kabely kvůli PP do displeje? To ovládání mě je jasný ale mě se zdá že jich tam mám dost málo tech kabelů. a eště prosím tě tu malou desku co je v pravo na tý fotce můžeš mě ji vyfotit i z druhý strany myslím spodek tý desky.

Odesláno
Původně zaslal: Ladaj

Oběhal jsem tři vrakáče, do sedmi volal a všude stejná písnička - není - takže taková sranda sehnat ten malý display zase nebude. Taky bych ho chtěl takhle fotit jako Dave_k a ještě radši bych ho měl v palubce a funkční. Dnes jsem si aspoň udělal malou radost tím, že jsem si dle návodu v jiném vlákně namontoval automatické rozsvěcení světel. Aspoň něco. Budete-li vědět o volném malém (do strarého typu) display dejte vědět. Jo ta cena cca 1000kč sedí. :nevim

Zdravím.Díky za foto a eště prosím tě přímo konektor co se do něho zapojujou hlavní kabely. Mě se zdá že tam mám jinej konektor než je na teploměr.

Akorát tam nejsou všechny dráty.

Na tý druhý desce z druhý strany nic není.

post-0-14109595292693_thumb.jpg

Odesláno

Na tá desce není vydět jaký konektor funguje a jakej je pouze jen na ozdobu?

No pokud má být funkční PP tak fungujou oba. Na tom jakoby spodním je funkčních jen pár kontaktů.

Ze schématu:

post-0-14109595292908_thumb.jpg

Odesláno

Sakryš, nechápu to, že já mám velký displej, mám tam všechny drátky natažené, po vyndání baterky a zapojení se mi rozsvítí celý diplej, včetně všech ikon pal.pc, ale po spojení oněch dvou kontaktů se mi nic nepřepíná....

NETUŠÍ NĚKDO V ČEM JE ERROR?

Odesláno

No u toho palubáku jsou 2 konektory nad sebou.

Není náhodou jeden PP a druhej konektor na radio?

Mám i origo rádio který se tam zobrazuje a mám jen ten jeden konektor. Asi záleží na jak velkou výbavu je to auto připravený. :myslim

post-0-14109595293553_thumb.jpg

Odesláno

ty si to náhodou neskoušel? jestli de PP bez jednoho konektoru a rádio co de a co nejde když je tam pouze jen jeden konektor.

V aute mám pouze 1 konektor a přes něj jede rádio a teploměr.

Odesláno

Taky mam na displeji jeden konektor.Taky bych chtěl pal.pc a nevim jestli bude stačit vyměnit displej?Mam P406 2,0HDI 66kw 06/1999.A nevim kde bych našel BSI a jak ji poznam.od displeje mi vedou 3 draty pod volant do jednho konektoru a tam končí,nevite na co to je?je to modry,oranžoví a myslim fialoví

Odesláno

ty si to náhodou neskoušel? jestli de PP bez jednoho konektoru a rádio co de a co nejde když je tam pouze jen jeden konektor.

V aute mám pouze 1 konektor a přes něj jede rádio a teploměr.

Mám stejný display (konečně, z vrakáče za 300) jako Dave_k a konektor z původního (s teploměrem) jde jen do vrchního slotu. Radio mám origo typ 4035, který má vlastní displejíček, takže na co je ten spodní si mohu jen domýšlet. Spíš mě rozčiluje, že mi to zatím nepřepíná, ale montoval jsem to dychtivě večer tak se ještě na to podívám za dne. Jinak ten displej ukazuje teď teplotu a dojezd vymezený ---. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...