fopikk Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 jj..mam 2 řady pro konektory ale v autě mam natažený jen jeden k PP..jj..chápu že jsi ho vzal z pc ale kam si zapojil druhý konce drátků?? je tu někde na to návod?? Citovat
Guest servisman Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Ano je, musíš toto téma pročíst dál k tomu nemám co říci. Je tu návod ne jen na benziny ale i na naftu a to ne jen na OLD model ale i na NEW model, Já dělal většinou benziny , naftu jen new kde se muselo povolovat diagnostikou což nebyl problém. V návodu zde najdeš co a jak čili kam ty drátky napojit , jen se v elektrice drobet vyznat. Většinou jsem to klukům dělal u OK406 v jeho garáži Citovat
fopikk Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 čau..tak jsem koukal na tu ŘJa a mam ji Lucas..na tý to jde nebo nejde?? a jak se dá dodělat teploměr??bohužel ho nemam..:-( díky za odpovědi..:-) Citovat
Dave_k Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 Teploměr, nejlépe někde na vraku ze spolujezdcova zrcátka nebo se dá se nahradit univerzálním NTC termistorem 2k2. Taky nemusí být nataženy dráty až do zrcátka. K PP: 2,1TD mají tuším za kastlíkem takovou černou krabičku. Měl by to být speedinterface. Z tama si PP taky nějaký data bere. Jsou tu schémata. Citovat
Dave_k Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 Zkontroluj si kam až je nataženej drát 1368 se signálem od ŘJ. Dle schémat by měl začínat na pinu 23 u ŘJ, pak jde do zelenýho kulatýho konektoru pod vzduchovým filtrem na pin 13 a odchází jako číslo 1638 do kabiny do černýho kulatýho konektoru pod volntem na pin 8 a z tama k displeji. Většinou tenhle drát končí pod vzduchovým filtrem, kde se odstřihne, naletuje na něj novej drát, kterej se dotáhne do kabiny k displeji. Citovat
fopikk Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 a ten drát z ŘJ co jde do toho konektoru a ten co pak pokračuje do obladti pod volantem přes něco je připojenej??nebo to můžu připojit na trn drát pod volantem?? Citovat
fopikk Odesláno 18. červenec 2014 Odesláno 18. červenec 2014 tak pc už jsem rozchodil..díky všem.. Citovat
Dave_k Odesláno 18. červenec 2014 Odesláno 18. červenec 2014 2fopikk: Tak sem alespoň napiš nějakou story co všechno jsi pro zprovoznění udělal. Citovat
fopikk Odesláno 18. červenec 2014 Odesláno 18. červenec 2014 hele..natahal jsem dráty podle tohoto návodu: (fakt výbornej) praskl mi přitom plast na prahu..:-D práce trvala všehovšudy 5hodin..a potom když jsem šel testovat tak jsem se málem zbláznil..rozjedu cca na 50 km/h a všude pomlčky.,si řikam že je to v prdeli že musiim hledat kde jsem udělal chybu a v tom tadaaaa..okamžitá spotřeba 20 litrů..:-D [upravil dne 22/7/14 23:03 od fopikk] Citovat
Guest servisman Odesláno 18. červenec 2014 Odesláno 18. červenec 2014 Ono ti to začne ukazovat asi po ujetí nějaké dálky ne hned po instalaci, aby se načetla data do PP. Jinak pak už to ukazuje , ale dej pozor pokud stále koukáš na PP ,aby ses pak nenaboural. Citovat
fopikk Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 já si hlavně teď dělam srandu z přítelkyně když někam jede že pokud se nevejde se spotřebou pod 4,5l na 100 tak ať se nevrací..:-D neboj..budu dávat pozor..stejně mi ještě blbne tachák tak to někdy ani nepočítá..asi bude nějaký problém v kabelech u speed interface..nebo jakk se to jmenuje..:-) Citovat
fopikk Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 hele..já to nemyslel ironicky..jen se mi popletl smajlík..návod je vynikající..:-) a odkaz nevim proč nefunguje..zkopírovanej je správně..:-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 odkaz je rozhodně špatně, takto je to správně: http://www.peugeot-club.com/topic/85498-p406-dodelani-palubniho-pc-21td/#1401628 a nebo i tak jako ho máš ty, ale bez tech dopsaných teček na konci http://www.peugeot-club.com/topic/85498-p406-dodelani-palubniho-pc-21td/ [upravil dne 22/7/14 10:39 od minimaxa] Citovat
Dave_k Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 To potom jo.A pro úpravu (opravu) textu je tlačítko \"upravit\", akorát teď nevím jestli nefunguje až po nějakým počtu příspěvků. Citovat
fopikk Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 jj..díky..a ten smajlík moje chyba..udělal jsem dvojtečku a neudělal jsem mezeru když jsem chtěl psát závorku..tak sorry..:-) Citovat
Roman_C Odesláno 20. srpen 2014 Odesláno 20. srpen 2014 Pánové mohu Vás požádat o radu? .... Mám 406 Coupe rok 98 2.0 s malým diplejem, který přestal svítit. Když jsem jej vyndal, abych vyměnil žárovku, zjistil jsem, že tam mám dva konektory (pro velký displej). Tak jsem tedy z druhého Coupátka vyndal velký displej, připojil jej, ale ukazuje pouze pomlčky. Dočetl jsem se něco o aktivaci BSI, ale tu pod pojistkami nemám. Na displej (spodní konektor) je přiveden na pin 12 drát 1368. ŘJ mám Bosh MP5.2 V modrém konektoru pod volantem mám osazeny (až na jeden) všechny piny Pátral jsem tu všude možně, ale většina tady řesí tahání kabelů, ale já je mám evidentně natažené. Máte někdo nějakou radu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.