Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je tak v origo servisoch .....frajerka mala zlomený kábel na ntb sla do pc servisu vraj sa to neda lebo je zlomeny za koncovkou že iba nový kábel .......chitil som , odrezal , zaletoval a kábel ide .....:D čiže musia byt ochotný

Odesláno
jako jasny.. moje auto servis nevidelo a ani neuvidí.. když v praci dělám busy a nákladní tak proč bych si nemohl dělat i na osobáku žejo... ale diag doma nemám no[/rqumn

jedine ak cez známosť alebo v nejakom malom servise za nieco malé do vrecka :myslim

Odesláno

- Jedna z moznosti (trvalejsia fotka):

Ked pises prispevok, tak si ju najdi cez tlacitko \"Browse\" na disku. Velkost fotky je obmedzena na pixely aj kB.

Odesláno

Když tu čtu, jak kdo co dokázal naroubovat a kam, tak se jen zeptám, nezkoušel to někdo i do Berlinga a to s tím starým čumákem? Mám 6/2001 rok, mělo by to mít BSI a mělo by to být hodne podobné s Xsarou, místo je tam taky nahoře pod ofukama topení, takže vlastně by se jednalo spíše o celkové napojení elektroniky. Než začnu řešit blbosti, tak právě se radši ptám, jestli nad tím můžu do budoucna uvažovat a nebo jestli na to rovno zapomenout.

Odesláno

o pár dotazů zpět sem to resil.... pokud mas BSI tak se podivej co ma napsano na stitku... jestli je tam napsano BSI B0 nebo BSI B2 .. tak to palubák neumí.... pokud tam budes mit tak jak já BSI B4 tak to umí... já sem jen dotahal kabely od jednotky do BSI a do tlacitka....

Odesláno

flacek: Když si napíšu ty hlášky česky, tak bude umět :) Jenže angličtina má kratší slova, zkratky a nemusím řešit háčky a čárky na displeji :) Čeština bez nich se mi nelíbí.

servisman: písmo je velké akorát. Pravda, brýle nenosím, zrak mám v pořádku. Možná někomu s brýlemi to může vadit. Určitš ale nejsou menší než na displeji orig pp.

Patrik406ST: Nesehnal jsem to, celý jsem to dělal já. Pokud jde o cenu materiálu a součástek, tak nic, všechno jsem měl doma :) Jinak cena součástek odhadem asi 500 Kč + ELM modul od číňana. No a info co to ukazuje:

Stav řízení emisí,

spotřeba okamžitá i průměrná za hodinu a 100km,

otáčky motoru,

teplotu chladící kapaliny,

předstih 1. válce,

zatížení motoru v %,

teplota nasávaného vzduchu,

stupeň otevření klapky v %,

rychlost okamžitá a průměrná,

napětí palubní sítě,

teplota vnitřní a venkovní,

stav kontrolky MIL,

počet chyb v paměti řj motoru,

čas online,

výpis chyb v řj motoru.

[upravil dne 16/6/13 19:57 od kuto]

[upravil dne 16/6/13 19:57 od kuto]

Odesláno

A to ještě nejsou všechny data který by se dalo ukázat, ale už jsou k běžnýmu provozu celkem na nic (třeba funkce lambda sond, to tam možná dodělám až s nima budu mít problém :D)

Jo a to vše se zatracovanou ELM327 :)

Odesláno

1.4i benzin, ale je to jedno, pokud je jinej motor, jen se jinak pocita spotreba. U nafty nevim, jak se pocita spotreba, nemusel jsem to resit. U myho motoru treba neni vaha vzduchu, ale snimac tlaku a teploty vzduchu. U motoru s vahou vzduchu je vypocet jeste jednodussi. Ostatnich udaju se to netyka. Zalezi, co je rj motoru ochotna poslat ven.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...