Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,snazil jsem se tady najit co hledam,ale je tady tolik prispevku ze bych tady byl tyden,mohli by jste mi poradit jak u 406 2,1 td na Pp?mam tam jen teplomer,maly displey a 7 dratu.Kdyz sezenu velky displey,tak jaky draty natahnout a kam?tlacitlo bych si udelal primo vedle pp.Nebo nejaky schema?diky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zdarvím.. opět se zeptám.. dneska bylo hezky tak jsem sundal plasty pod volantem a vytahl jsem BSI... je na ni napsano SIEMENS ... je teda u siemensky stejné zapojení pro PP stejné? koukal jsem na konektro pod baterkou a na pozici 13 mam zluty drát ale cislo uz neni citelne... ale do BSI v tom 12ti pinovem konektoru na pozici 9 nic pripojeno neni... jak mám tedy pokračovat? jo a vede mi do toho 12ti pinoveho konektoru na BSI jen 7 drátů.

Odesláno

honzo tak je tam na stitku siemens BSI D9 B4

.. a s tim konektorem pod baterkou to asi bude spatne :D ... pocital sem kabely né piny.... 13ty kabel je zluty ale pozice 13 (kdyz pocitam piny jak jsou po sobě)

Odesláno

tak ted jsme prisel od auta.. do mailu mrknu.... uz sem to zapojil a funguje to.. jen to u kazde funkce ukazuje 3 sipky a pomlcky, takze to asi musim nechat povolit v BSI, ze? co presne mam chtit po manikovi s pc? aby vedel co po nem chci :D

Odesláno

áha.. tak to jo.... no rikal ze ji má, ale ze na to musí jít auto do dílny, že je to na celý den.. tka nevim :D .... jinak jak musim jeste dotahnout kabel 6739 do žluteho 26pinoveho konektoru na BSI do pozice 2 ... tak je nejake presne misto kde pod palubkou ten kabel najdu a nebo i jeho barvu? at nemusim prohrabovat vsechny kabely.. diky .. jinak dneska tacho ukazoval cely den..

Odesláno
milko: a na jakou diagnositiku jsi to dal? .. ja byl dneska v jednom servise a tam se neumely pripojit na BSI.. tak sem sel do druheho a tam mi rekly ze na to musi byt origo peugeot sw....

PeugeotPlanet2000

Odesláno

a pozor ....ja som tiez najskor nevedel napojit na BSI a nakoniec som zistil že som si zvolil na dia starý typ 406 ktorá BSI nemá...hodinu som nato nevedl prísť a ked som prišiel nato kde je chyba mal som to za 10 minut :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...