Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak ja asi prídem, sama. Ale aspoň ukážem nového tátoša ;). Prinesie niekto diagnostiku?

Ahoj pracujem na tom a snáď nám to aj výďe ak bude k nám osud zhovievavý

Odesláno
Aj keď mi to je strašne ľúto a sere ma to, musím sa odhlásiť z účasti. nijako mi to nevychádza:fnuk:fnuk:fnuk

Veľmi som sa tešil a strašne ma to mrzí.

Pozdravujem Pastorka, Kapera a celý tím okolo zrazu a stálice a sedem statočných...

Škoda, zo sedem statočných bude len hŕstka :(.

Odesláno

Či tam budú alebo nebudú statočný je úplne jedno. Ja už teraz viem že bude veselo a kto príde určite neobanuje.

Bude prekvapenií a už teraz mam dve ktoré určite prekvapia veľa účastníkov. (aj starých aj nových)

Teším sa na vás :papa:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Pani ja sa ospravedlňujem ale pre chorobu asi nebudem vedieť dôjsť. Dnes sa už cítim lepšie uvidíme čo bude zajtra. Ak by som nedošiel objednávku z e-shopu mi môžete zaslať poštou na adresu uvedenú v objednávke. Večer ešte dám vedieť ako to vidím. S pozdravom Roberto (Votrelec5)

Odesláno
Pani ja sa ospravedlňujem ale pre chorobu asi nebudem vedieť dôjsť. Dnes sa už cítim lepšie uvidíme čo bude zajtra. Ak by som nedošiel objednávku z e-shopu mi môžete zaslať poštou na adresu uvedenú v objednávke. Večer ešte dám vedieť ako to vidím. S pozdravom Roberto (Votrelec5)

hmmm škoda pre teba som chystal špeciálne privítanie

Odesláno

hmmm škoda pre teba som chystal špeciálne privítanie

Ďakujem ale ešte nie je iste že neprídem. Zatiaľ sa snažím z toho vylízať lebo som sa na to dosť tešil a ešte sa aj teším. Takže sa dopujem a ráno sa rozhodnem podľa toho ako na tom budem po noci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...