macman Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Zdravím.. mám novou závadu na autě.. Přestala chladit klima (jinak displej svítí, ovládání funguje) a navíc se přestala vypínat při vypnutí motoru... Navíc se při vypnutém autě - bez klíčků - se sama každou chvíli zapne.. Takže vybíjí baterku... Na diagnostice je klima bez komunikace (nelze se připojit) a BSI jednotka hlásí, že není komunikace s klimou.... Kde hledat závadu??? BSI??? jednotka klimy??? kabeláž??? nesetkal jste se někdo s tímto problémem??? P607 2.2HDI 2001 Díky macman Citovat
Y2K Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Zapne sa klima sama? akoze co? vetrak sa toci ci co? Citovat
macman Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 pokud přijdu k autu, tak se po zapnutí zapalování se sama nezapne (jde zapnout ručně).. jinak se zapne v okamžiku, kdy vypnu motor a vyndám klíček... :-) Pak se klidně z ničeho nic zapne sama ve vypnutém autě... I když je auto vypnutý, tak panel svítí, ventilátory se točí.. jde i ovládat.. Vypnu, přijdu k autu za hodinu a zase běží... jinak pro upřesnění - jedná se o automatickou dvouzónovku... macman P.S.: kde je ta druhá baterka?? chci zkusit odpojit obě baterky, jestli se to nějak nevyresetuje... Samozřejmě, když odpojím baterku v motoru, klima běží dál.. :-) EDIT: Takže je to čím dál tím horší.. přijdu do auta, vypnu klimu, než vylezu z auta, tak se stihne zapnout.. Nevíte kterou pojistkou jí definitivně vypnu?? Takhle mi to za chvíli tu sekundární baterku vyfláká.. Nebo co kuchnout a odpojit ten ovládací panel?? [Edited on 22/8/12 15:46 by macman] [Edited on 22/8/12 16:28 by macman] Citovat
Agrafik Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 A nemůžeš tu klimu na diagnostice přihlásit ručně.? Citovat
macman Odesláno 23. srpen 2012 Autor Odesláno 23. srpen 2012 ručně nevím jak.. Kdyžtak poraď postup... Jinak mám základní dotaz.. Když se diagnostikou připojuju ke klimě, kam se vlastně připojuju ve skutečnosti??? Do ovládacího panelu?? Nebo do BSI (prý jednotka klimy neexistuje, prý je většina věcí v BSI a pak ovládací panel). Pokud se připojuju do panelu, viděl bych to na vadný panel... Pokud do BSI - bude chyba v BSI... Jinak problém dočasně vyřešen.. vyškubnul jsem ovládací panel klimy a už neběží - nevybíjí baterku... macman Citovat
Marcel00 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 jj BSI je taky maly mozog celeho auta... a prosimta skrat si ten zivotopis v podpise... dik ja tiez niekomu nezverejnujem co mi hnije na zahrade Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.