pyrone Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Presne tak... odvzdusnit servo... 10 krat plny vlavo - vpravo a doliat olej podla potreby Ide zima tak prispevky ohladne serva sa zacnu mnozit Citovat
Parc Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 pani so servom som nikdy problem neriesil a jedina pricina kedy som pocul o peneni bolo ked bolo ko cerpadlo, tak ak aj tato rada zaberie vopred dik, overim zajtra Citovat
Judes Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Servo pení keď klesne hladina oleja a nasaje si vsduch ktorý sa zmieša s olejom a pení, následne sa zvčší objem speneného oleja a vyteká z nádržky. [upravil dne 25/9/12 22:26 od Judes] Citovat
pyrone Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Skus, vacsinou toto odvzdusnenie pomaha... mne to trhalo riadenie pri prejazde cez pomale krhace. Po odvzdusneni vsetko OK Citovat
Y2K Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 no...pekne sa to tu vyvinulo na povodony prvy prispevok by som napisal regenaracia FAP, aj mne sa to uz stalo ale to tu uz odznelo..ostatne sa hadam lahko vyriesi a novemu majitelovi vela stastia Citovat
Parc Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 ta bleda modra metaliza ktoru ma na sebe sa mi neskutocne paci ... hodim to sice aj do inzeratov ale ak by ste niekto vedeli o kompletnej sade na vymenu autoradia na rt3 aj s velkym displayom (momentalne rd4) bol by som velmi vdacny ... vdaka za prianie este aktualne poopravim kombinovanu spotrebu mam 6,9 ziadnych 5,9 ako bolo uvadzane na zaciatku Citovat
merlin99 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 @parc: s tym odvzdusneni ti neradia zle, ale skor by som dal vymenit hlavne vysokotlakovu hadicu k servu a budes mat dlhodobo pokoj... je to riesenie ako na penenie (zapustena hlbsie hadica,takze mensia sanca nasat vzduch aj ked neni 2cm nad ryskou) ako aj trhanie pri otacani (ma tam byt ventil ktory zabranuje spätnym razom). [upravil dne 26/9/12 11:35 od merlin99] Citovat
uepepe Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 tak to zasnem aj ja ako sa pribeh vyvija a ze povodneho majitela hanba nefackuje Citovat
pyrone Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 skor by som dal vymenit hlavne vysokotlakovu hadicu k servu a budes mat dlhodobo pokoj... vieme zistit cislo dielu a pribliznu cenu? Citovat
Parc Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 ja som dnes zistil toto: hadica: OE 4014R8-1X - 134,- EUR Citovat
merlin99 Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 @pyrone: pozriem sa do servisnej historie a porovnam s tym co dal Parc. Update: Takze to cislo co dal Parc je u mna ako standardne montovane do mojho auta podla SB, s cim som mal problemy a nie ta mnou spominana vylepsena verzia. Mne to vyssie spominanen (4014R8) vymenili za 4014FN (podla vypisu servisnej historie). Cena v AT:106,37€ Toto by vedel dohladat clovek co ma plateny pristup do serviceboxu, bol nato infoflash kedysi... [upravil dne 27/9/12 14:26 od merlin99] Citovat
Parc Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 merlnik99: vrela vdaka za info, par dni okolo toho beham pytal som sa a v servise kde chodim a tam mi hovoria ze na spominanej hadici nevidia ziadnu konstrukcnu zmenu a velmi nevedia povedat ci to ma alebo nema vyznam menit, pokial to peni kvapalinu tvrdia ze vzdy to bolo servro cerpadlo ako take (co je okolo 700e a do toho sa mi popravde velmi nechce). Skusit teda trvat na svojom nechat podla objednacky vymenit tuto hadicu? Citovat
Parc Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 pomoooc toto sa moze stat len mne po par tyzdnoch mam konecne kupenu spravnu na servo o ktorej sa pisalo vyssie, ale prosimvas viete mi niekto poradit ako ju vymenit? O co sa jedna: podla infa zo servisu tu hadicu drzia 4ri skrutky, 3 povolili v pohode a 4ta ktora je dolu na riadeni je nejaka \"cudna\" rozmerovo, vraj by to mal byt torx, lenze 30 je maly a 40 je velky a 35tku nemaju ani nikde nezohnali. Je teda problem v tom ze treba 35tku torx alebo je tam nejaky iny figel? vdaka za radu [upravil dne 17.10.12 16:03 od Parc] Citovat
merlin99 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 @Parc: ako si nakoniec dopadol s tou servo hadicou? pomohla ta vymena alebo nakoniec ides do vymeny serva, ci este vobec neni spravene? Citovat
fifi Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Musíte vymeniť všetko...na zimu...na leto dajte pôvodné :D:D Citovat
Parc Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 ospravedlnujem sa za neskorsiu info nejako mi to vypadlo... Merlin99: sice to chvilu (par mesiacov ) trvalo ale nakoniec som v januari nechaval menit u jedneho znameho zotrvak so spojkou tak som mu rovno strcil aj hadicu od serva. V pohode to vymenili nemali s tym ziaden problem, zatial som ziadne penenie ani trhanie nepostrehol takze vypada ze ta hadica bola naozaj spravny typ.. snad to niekomu pomoze .. dakujem vsetkym za rady [upravil dne 17.2.13 16:32 od Parc] Citovat
tomike Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 Mne pomohla vymena hadice na obidvoch 407-mach ako som uz mnoho x pisal, ked nemaju takuto info v servise tak by som zmenil servis. Citovat
tybyt Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 ahojte. k povodnej teme to iste mam. a akonahle som zacal z inim stilom jazdy tak mi problemi so startovanim zmizly. ale to sekanie je dost neprijemne. pred tyznom presne v brne mi to zacalo a trvalo to zhruba 10 az 12km. a potom to prestalo hoc som nesiel viak ako 55 ale asi sa mu podarilo zregenerovat sa a v pohode. Fap Off od strakiho pomoze ? ma stym niekto skusenosti ci to odstrani trhanie ? nechcem zbytocne offnut filter. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.