Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mě to jak je to s tím plastem u světel když je dám na 4 minuty do trouby aby takhle povolily. Moc se mi to nezdá, ale podle kuchařky se to lidem(vám) už povedlo (-:

Odesláno

Nedávno som rozoberal jedny z Audi A6 a stačilo ich nechať pol dňa na slnku v týchto teplách. Podpáčil som ich užšou špachtlou a postupne poodliepal. Tiež som da toho bál ale ide to fajn. Boli to moje prvé rozobraté svetlá.

Odesláno

Slunce, fén, horkovzduška, všechny návrhy sem. Pokud koupím (jakože snad ano) valeo tak bych to hrozně rád rozebral na poprvé bez nějaké větší újmy na nich. Za každý návrh budu vděčný, máme dost velkou troubu, věřím, že bych je tam nacpal, bojím se těch plastů :bojim

Odesláno

Používají se 3 druhy tmelů - trvale plastický ten stačí nahřát fénem nebo horkovzduškou - třeba u 406, silikon - ten moc nahřívat nepomůže - takže oříznout kolem dokola co nejvíc do hloubky na jednom místě podsunout špachtli a postupně prořezávat dál - třeba 307 restyl. Poslední je tvrdý tmel který se ale používá většinou jen u skleněných světel ( mlhovky... ). Ten jde opravdu hodně špatně, ale na ten se narazí málo kdy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...