Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pořadatel!!! Tak jak to vypadá s tím časem? Rád bych Nahlásil, zda se zůčasníme, ale když nevím v kolik, tak nechci nic slibovat:roker

Odesláno

Tak vzhledem k tomu, že bychom přišli asi jen 4:

Trundik

mmouka

odee

koudaczek

tak akci zruším, protože minimum je 6 hráčů (hráli jsme to i v 5-ti, ale bylo to hodně náročné).

Pokud nebudete mít jiný návrh, tak sraz bude klasicky na Priglu.

Začátek priglu - v 18 hodin

pokud by byl Lasergame tak na 19: nebo 19:20

Odesláno

Čekal jsem na určení času:myslim

Takže teď už to vím a rádi bychom se i s Kubíkem(14let,ale už je velkej jako já :D ) zúčastnili,ale musím počkat až přijde ze školy abych nerozhodoval za něj :aut

Pak dám hned vědět.Ten Laser Game jsme ještě nehráli a adrenalín máme rádi :D:papa

Odesláno

Joj tak pozdě?No to nevím :bojim

To asi nebudeme moci tak pozdě.Jak dlouho trvá ta \"hra\"?Bo domů to máme z Brna 130km a než se vymotáme z centra tak nám bude cesta trvat 2hoďky :myslim:papa

Odesláno

Kdyby odpoledne,ale v 8 večer v říjnu a s příhlédnutím, že to máme minimálně hoďku a půl cesty domů bohužel... chápal bych to ve 4 ,5 odpoledne ale takle ne.. to raděju jiný termín :roll

Odesláno

No, vzhledem k tomu, že v Brně se běžně pracuje do 17-ti hodin, tak takhle brzo odpoledne je to asi nereálný. Většinou máme sraz cca v 18 hodin, ale je problém, že všechny termíny na hry jsou obsazeny, volný byl pouze ten blokovaný.

Hra trvá 15 minut.

Mají tam otevřít novou hernu ale stále mají jen jeden přihlašovací formulář, tak tam zkusím zavolat a domluvit jiný čas. Viděl bych to tak na 18:20.

Odesláno

Vzhledem k indispozici mojí těhotné ženy a k mému charakteru gentlemana, se hry nezůčastníme, ale určitě bychom se chtěli zastavit. Jsem v práci do 18.00, tak bych pak vyzvedl ženu a buďto bysme přijeli na tu Hybešku a nebo pak jen někam sednout. Takže až budem na cestě, volám pořadatele, že kde Vás najdeme, OK? Budem tam snad okolo sedmé, musím z centra do Modřic a zase zpět.

Odesláno

Na hru není třeba sebou nic, snad jen oblečení na převlečení (většina lidí se u toho dost potí). Je ideální tmavé oblečení, ale ti co budou hrát proti mne, ať si vezmou pokud možno bílé.

Sraz je v 18:00 na místě, t.j. Hybešova ulice - přesné info - viz odkaz na jejich stránky v úvodu tohoto vlákna.

Potom se domluvíme na místě, kam si půjdeme někam sednout na nějakou tu večeři.

Pro všechny, kteří přijedou později a budou se chtít domluvit kde jsme tak budu na telefonu 731 635 160 (od 18:20 do 18:40 to brát nebudu).

Odesláno

Jojo, svítící mobil u ucha by Ti na lasergame moc nepomáhal:-D. Jinak vzhledem k tomu pos... dešti jsem si dneska nemohl namontovat novej vstřikovač a moc se mi s tím tříválcem nechce zbytečně jezdit, tak nevím, jestli se zůčasníme... No, nakonec bude mít u nás hlavní slovo moje těhule, nebo spíš to, jak moc jí dá zabrat ten prcek, co jí denodeně drancuje břišní dutinu.

Odesláno

Tak vzhledem k tomu, ze na sraz prijdu v tom co mam na sobe v praci (bila kosile) sice splnim Trundikovo prani, bohuzel se nebudu mit do ceho prevlect :-).

S tim naslednym posezenim uvidim, kam se pujde. Budu na miste sockou a spojeni napr. na Prygl je vecer \"slabsi\" :-).

Odesláno

Tak mi se nakonec nedostavíme, mamča dnes už není schopná fungovat a samotnému se mi nechce:bojim Mrzí mě, že dnes nepodpoříme členy v Brně, ale jsme za častejší \'\'srazy\'\', klidně i jen menší a na pivko..

Přejeme všem příjemný večer. :papa

Odesláno

K mému velkému překvapení jsem včera zjistil, že jsem zorganizoval pravidelný sraz konaný třetí čtvrtek v měsíci na úterý. Naštěstí jsem se to dozvěděl včas a přijel.

Sice jsme tam byli jen 4, ale zahráli jsme si, pokecali a bylo to fajn.

Příště to bude klasicky na Priglu v obvyklý termín.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...