lukaro Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Pánové, má někdo zkušenosti s touto bankou? Právě jsem si u ní otevřel účet, zatím jsem nadšený přístupem a tím online chatem. Budu potřebovat za nedlouho nějaký obnos peněz, cca 20 000kč, mají tam snad nejvýhodnější úvěr. Každopádně, má někdo zkušenosti s touto bankou? Díky Citovat
Lucasao Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 osobní zkušenost nemám, ale kolega z práce má u ZUNA účet a nemůže si to vynachválit Citovat
Altman Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Mám a nemůžu si tuto banku vynachválit. Citovat
MJSytic Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Taky mám a zatím bez problémů. Jediný, co mě štve, že tam ten účet můžu mít jen jeden Doufám, že to co nejdřív pořeší ... Citovat
Cinicman Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Mám ZUNO už od počiatkov na slovensku a spokojnosť... najlepšia banka pre mňa je tá, do ktorej netreba chodiť... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Mám ZUNO už od počiatkov na slovensku a spokojnosť... najlepšia banka pre mňa je tá, do ktorej netreba chodiť... Toto presne hovoril znamy Spokojny ... Raz si na ten ucet presunul pred kupou nehnutelnosti peniaze zo stavebneho sporenia a neviem odkial Aka bola potom sranda, ze mohol vyberat raz denne po 2 tis. Eur z bankomatu :D A kedze isiel kupovat byt a mal tam skoro 20 tis. E, tak nakoniec to musel previest na ucet jeho frajerky a potom si to ist normalne vytiahnut Citovat
Cinicman Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 To, že tvoj známy nevie aký má nastavený limit je len jeho blbosť... nemá to nič spoločné s bankou... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 To, že tvoj známy nevie aký má nastavený limit je len jeho blbosť... nemá to nič spoločné s bankou... No je vidiet, ze svoju banku ovládaš dokonale Takže nie je to chyba známeho, ale BANKY, nakolko maximálny denný limit pri výbere z KARTY je 2000 Eur ... Viac sa docitas http://www.zuno.sk/debetna-karta/ Citovat
Cinicman Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Ty zasa perlíš... Takže to, že tvoj známy išiel kupovať byt a až vtedy zistil, že má denný limit 2000,-€ je chyba banky??? No neverím vlastným očiam... Neviem, ale kupovať byt a dávať 20000€ cash je pre mňa v dnešnej dobe nepredstaviteľné ale budiž... každý sme iný... PS: V prípade krádeže karty by bol za ten limit ešte rád... Citovat
lukaro Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Děkuji pánové, jsem rád za tyto ohlasy... a nehádejte se tu.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Ty zasa perlíš... Takže to, že tvoj známy išiel kupovať byt a až vtedy zistil, že má denný limit 2000,-€ je chyba banky??? No neverím vlastným očiam... Neviem, ale kupovať byt a dávať 20000€ cash je pre mňa v dnešnej dobe nepredstaviteľné ale budiž... každý sme iný... PS: V prípade krádeže karty by bol za ten limit ešte rád... Prečo by som perlil ? Väčšina bežných ludí má 1 účet, mal si ist vytvorit další ? Myslel, že to nejako pôjde ... Ja som to tu napísal, iba ako o obmedzení banky ... Proste toto v nej nespravíš, nič iné, neviem na čo sa to rozoberá ... Ked pôjdeš kupovať auto za 10 tis. Eur, tak to zaplatíš v bázáre kartou ? Alebo im to dáš prevodom na účet ? Takéto veci nerobíš pravidelne, ale ked prídu, dokážu nasrať ... Citovat
Marcel00 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 LubkO sory ale cinic ma pravdu, okrem toho dotycny si 2Ot€ previedol na zuno ucet, ale hlavne ze vie ze zuno pobocky nema, tak neviem co cakal. A vyber hotovosti z kartou z bankomatu na takuto sumu jednoducho nieje technologicky a z hladiska bezpecnosti mozny. Panko nema nastudovane zmluvne podmienky o ucte, ide kupovat byt, urobi prevod za ucelom nasledneho vyberu ??? pochopim vidinu ziskania urokov... No a ty teraz prekrutis fakta a zato si ides do cinica navazat zmluvne podmienky. posli ich Tvojmu znamemu aby do buducna vedel ako je to s vybermi... Urcite teraz nadava aky je zuno **** a onicom banka nic v zlom Takze asi tak, a neskriep sa zbytocne, lebo ocakavame vsetci zas Tvoju pravdu uf to som nechcel Citovat
Cinicman Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Presne tak, takéto veci dokážu nasrať... ale NIE JE TO CHYBA BANKY... o tom sa tu bavíme, že... Ono \"myslieť si že to nejako pôjde\" je v dnešnej dobe úsmevné... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Jasnééé ... Som tým chcel povedať jednu vec, toto sa v ZUNE spraviť nedá ! Nič iné, (či je to banka zlá alebo dobrá) som tým nechcel povedať Poukázal som na to, že pokiaľ to máte, ako jeden účet, môžete sa stretnúť s týmto problémom. Opakujem, nič iné Takže si mi žiadnu \"nepravdu\" nevyvrátil ... Takže ? PS: Keď skončí lehota stavebného sporenia (v jeho prípade 6 rokov) tak peniaze sa zvyknú niekam previesť ... Ale to ti isto nemusím vysvetlovať Citovat
Cinicman Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 ...Takže nie je to chyba známeho, ale BANKY... Takže toto si vlastne nikdy nenapísal?! Citovat
Goldinka Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Zuno mám a jsem spokojená. Mají tam všechno přehledný a viditelný, hlavně je rychlá... Já bych doporučila Jinak z účtu se daj v poho vybírat větší částky a ne z bankomatů ale třeba na pobočkách raifky (s nějakym malym poplatkem, ale to je snad u každé banky...), páč pod tu zuno spadá. Jinak mají i jedinou pobočku v praze a ta je tušim na václaváku nahoře u mekáče... Ale zatím sem neměla potřebu to nějak řešit. Citovat
Tommy002 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Mám a velká spokojenost. Od sprna je tuším jeden výběr z bankomatu Raiffesienky zdarma. Kdyby chtěl někdo zakládat, tak ať mě kontaktujte a já ho doporučím, za to OBA dostaneme 300 Kč (já po založí účtu, on/ona po první platbě kartou) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 ...Takže nie je to chyba známeho, ale BANKY... Takže toto si vlastne nikdy nenapísal?! Napísal Viacmenej ked niekto spraví chybu, neznamená, že je zlý, takže si stojím za názorom, že som na tú banku nenapísal, že je zlá. ... Je to jedna s vecí, ktorú ti ZUNO ako Banka neposkytne, na druhe strane máš napríklad účet zadarmo, a to je vec, ktorú ty neposkytne zase \"kamenná\" banka, čo je jej \"chyba\" ... (rátam iba účty zdarma bez akýchkoľvek iných podmienok) Takze každá Banka, má nejaké svoje pre, a nejaké svoje proti a každéme sedí niečo iné ... Ja si osobne za kamennou pobočkou v meste, kde bývam, stojím ... To však neznamená, že niekto iný to musí mať tiež Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.