Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, má někdo zkušenosti s touto bankou? Právě jsem si u ní otevřel účet, zatím jsem nadšený přístupem a tím online chatem. Budu potřebovat za nedlouho nějaký obnos peněz, cca 20 000kč, mají tam snad nejvýhodnější úvěr. Každopádně, má někdo zkušenosti s touto bankou? Díky :aut

Odesláno

Taky mám a zatím bez problémů. Jediný, co mě štve, že tam ten účet můžu mít jen jeden :( Doufám, že to co nejdřív pořeší ...

Odesláno
Mám ZUNO už od počiatkov na slovensku a spokojnosť... najlepšia banka pre mňa je tá, do ktorej netreba chodiť... :)

Toto presne hovoril znamy :) Spokojny ... Raz si na ten ucet presunul pred kupou nehnutelnosti peniaze zo stavebneho sporenia a neviem odkial :D

Aka bola potom sranda, ze mohol vyberat raz denne po 2 tis. Eur z bankomatu :D :D

A kedze isiel kupovat byt a mal tam skoro 20 tis. E, tak nakoniec to musel previest na ucet jeho frajerky a potom si to ist normalne vytiahnut :D

Odesláno
To, že tvoj známy nevie aký má nastavený limit je len jeho blbosť... nemá to nič spoločné s bankou... ;)

No je vidiet, ze svoju banku ovládaš dokonale :)

Takže nie je to chyba známeho, ale BANKY, nakolko maximálny denný limit pri výbere z KARTY je 2000 Eur ...

Viac sa docitas

http://www.zuno.sk/debetna-karta/

Odesláno

Ty zasa perlíš... :bojim

Takže to, že tvoj známy išiel kupovať byt a až vtedy zistil, že má denný limit 2000,-€ je chyba banky??? No neverím vlastným očiam... :papa

Neviem, ale kupovať byt a dávať 20000€ cash je pre mňa v dnešnej dobe nepredstaviteľné ale budiž... každý sme iný... :roll

PS: V prípade krádeže karty by bol za ten limit ešte rád... ;)

Odesláno
Ty zasa perlíš... :bojim

Takže to, že tvoj známy išiel kupovať byt a až vtedy zistil, že má denný limit 2000,-€ je chyba banky??? No neverím vlastným očiam... :papa

Neviem, ale kupovať byt a dávať 20000€ cash je pre mňa v dnešnej dobe nepredstaviteľné ale budiž... každý sme iný... :roll

PS: V prípade krádeže karty by bol za ten limit ešte rád... ;)

Prečo by som perlil ? Väčšina bežných ludí má 1 účet, mal si ist vytvorit další ? Myslel, že to nejako pôjde ...

Ja som to tu napísal, iba ako o obmedzení banky ... Proste toto v nej nespravíš, nič iné, neviem na čo sa to rozoberá ...

Ked pôjdeš kupovať auto za 10 tis. Eur, tak to zaplatíš v bázáre kartou ? Alebo im to dáš prevodom na účet ?

Takéto veci nerobíš pravidelne, ale ked prídu, dokážu nasrať ...

Odesláno

LubkO sory ale cinic ma pravdu, okrem toho dotycny si 2Ot€ previedol na zuno ucet, ale hlavne

ze vie ze zuno pobocky nema, tak neviem co cakal. A vyber hotovosti z kartou z bankomatu na takuto

sumu jednoducho nieje technologicky a z hladiska bezpecnosti mozny. Panko nema nastudovane

zmluvne podmienky o ucte, ide kupovat byt, urobi prevod za ucelom nasledneho vyberu ??? pochopim

vidinu ziskania urokov...

No a ty teraz prekrutis fakta a zato si ides do cinica navazat zmluvne podmienky. posli ich Tvojmu

znamemu aby do buducna vedel ako je to s vybermi... Urcite teraz nadava aky je zuno **** a onicom

banka :D nic v zlom :papa

Takze asi tak, a neskriep sa zbytocne, lebo ocakavame vsetci zas Tvoju pravdu ;)

uf to som nechcel :D

Odesláno

Jasnééé ...

Som tým chcel povedať jednu vec, toto sa v ZUNE spraviť nedá ! Nič iné, (či je to banka zlá alebo dobrá) som tým nechcel povedať :) Poukázal som na to, že pokiaľ to máte, ako jeden účet, môžete sa stretnúť s týmto problémom.

Opakujem, nič iné :) Takže si mi žiadnu \"nepravdu\" nevyvrátil ... Takže ?

PS: Keď skončí lehota stavebného sporenia (v jeho prípade 6 rokov) tak peniaze sa zvyknú niekam previesť ... Ale to ti isto nemusím vysvetlovať :)

Odesláno

Zuno mám a jsem spokojená. Mají tam všechno přehledný a viditelný, hlavně je rychlá... Já bych doporučila :) Jinak z účtu se daj v poho vybírat větší částky a ne z bankomatů ale třeba na pobočkách raifky (s nějakym malym poplatkem, ale to je snad u každé banky...), páč pod tu zuno spadá. Jinak mají i jedinou pobočku v praze a ta je tušim na václaváku nahoře u mekáče... Ale zatím sem neměla potřebu to nějak řešit.

Odesláno

Mám a velká spokojenost. Od sprna je tuším jeden výběr z bankomatu Raiffesienky zdarma.

Kdyby chtěl někdo zakládat, tak ať mě kontaktujte a já ho doporučím, za to OBA dostaneme 300 Kč (já po založí účtu, on/ona po první platbě kartou)

Odesláno

...Takže nie je to chyba známeho, ale BANKY...

Takže toto si vlastne nikdy nenapísal?! ;)

Napísal :) Viacmenej ked niekto spraví chybu, neznamená, že je zlý, takže si stojím za názorom, že som na tú banku nenapísal, že je zlá. ... Je to jedna s vecí, ktorú ti ZUNO ako Banka neposkytne, na druhe strane máš napríklad účet zadarmo, a to je vec, ktorú ty neposkytne zase \"kamenná\" banka, čo je jej \"chyba\" ... (rátam iba účty zdarma bez akýchkoľvek iných podmienok)

Takze každá Banka, má nejaké svoje pre, a nejaké svoje proti a každéme sedí niečo iné ... Ja si osobne za kamennou pobočkou v meste, kde bývam, stojím ... To však neznamená, že niekto iný to musí mať tiež :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...