Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemá někdo zkušenost s výměnou koberce ?? Chtěl bych svůj šedivý vyměnit za červený (pokud ho seženu), ale nevím co to obnáší, respektive jak hodně tam ten koberec drží a jestli je vůbec možné tam nějak slušně instalovat jiný........:papa

Odesláno

já jsem svůj vyndával a dával zase zpět.

je to v poho.

vyndáš sedačky, ty tyčky co drží pásy, kryt ruční brzdy, a tunel pod rádiem. nejvíc mi trval ten tunel, musíš vyndat rádio, pod ním jsou 2 matice které ten tunel drží, a pak ten tunel vyndáš. je to trochu hlavolam a trošku zabrat. pak ještě musíš vyndat sponky, co jsou pod gumama kolem dveří a sundat plasty jakoby zevnitř na předním blatníku. stačí na nich povolit jen ten šroubek, pak to vytáhneš.

koberec je tam jen volně položený a pod ním je nějaká izolace a asfaltovou nebo gumovou vrstvou která se občas přilepila.

kdysi jsem volal na nějaký inzerát a pán za ten červený koberec chtěl 1500. ale nový stojí myslím kolem 13 000 kč.

Odesláno

Musíš vyndat prostě vše,já sem to taky chtěl měnit,ale pak sem si řek že mám krásnej modrej a vyprd sem se na to,jinak dobrý by bylo kdyby si vyměnil i tapce a ten středovej panel,protože ten když na to koukneš,tak ti z toho vedou šedy koberce a ty budeš potřebovat červený,aby to bylo hezký;)ale jestli chceš,tak ti to všechno můžu sehnat za 2500 komplet je to středovej panel(500),všechny 4 tapce(1000)a koberec(1000);)

Odesláno
Napsán autorem zoby

já jsem svůj vyndával a dával zase zpět.

je to v poho.

vyndáš sedačky, ty tyčky co drží pásy, kryt ruční brzdy, a tunel pod rádiem. nejvíc mi trval ten tunel, musíš vyndat rádio, pod ním jsou 2 matice které ten tunel drží, a pak ten tunel vyndáš. je to trochu hlavolam a trošku zabrat. pak ještě musíš vyndat sponky, co jsou pod gumama kolem dveří a sundat plasty jakoby zevnitř na předním blatníku. stačí na nich povolit jen ten šroubek, pak to vytáhneš.

koberec je tam jen volně položený a pod ním je nějaká izolace a asfaltovou nebo gumovou vrstvou která se občas přilepila.

kdysi jsem volal na nějaký inzerát a pán za ten červený koberec chtěl 1500. ale nový stojí myslím kolem 13 000 kč.

Dík za detailní INFO :papa

Odesláno

Normalne jsou tyhle koberce (bez celkovych interieru) snad gratis, resp za vymontovani. Tech 500 bych dal za vymontovanej (kdo se s nim ma tahat, že ?)

Odesláno

Jehlix: :) no já ted přesně nevím v jakým je stavu,musím se kouknout,ale myslím že potrhanej vůbec nebyl a špinavej taky ne.Nic za něj nechci,přijed si a nechám ti ho;)

Odesláno
Napsán autorem Crack

Jehlix: :) no já ted přesně nevím v jakým je stavu,musím se kouknout,ale myslím že potrhanej vůbec nebyl a špinavej taky ne.Nic za něj nechci,přijed si a nechám ti ho;)

Ok ja si přijedu.

Muj mobil:608755615

napiš mi SMSku a ja ti zavolam a domluvime se.Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...