antik Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 shrnuto jednoduše, kdo chce lampičku na pátých dveří, at najde nebo natahne drát ve který m je stále +12V do pátých dveří a použíje bílý kábl u kuličkovýho spínače jako -12V. Auto totiž vůbec nemá kontrolu nad tím, zda jsou páté dveře otevřeny nebo ne, at se jedná o MUX nebo NEMUX. Pak se toho dá zneužít proti alarmu, který hlídá otevření dveří :-) Citovat
Smudla_22 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Tak to je mizérie, ale je divné když otevřu kufr ukáže se mi to na displeji (tím pádem mi připadá že ta kontrola tam musý být:myslim) Citovat
antik Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 zajímavý. tak to mi asi některý plánek chybí. Citovat
Lihous Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 Jo jo sit MUX je lepe neprovokovat aby nezacala zit po svem Nic se proste nezkazi kdyz se natahne kablik dvakrat a pripoji k stavajici lampicce to by snad mohlo projit a BIS si toho nemusela vsimat Citovat
Sponny2 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Tak to je mizérie, ale je divné když otevřu kufr ukáže se mi to na displeji (tím pádem mi připadá že ta kontrola tam musý být:myslim) To je tím, že všechny kombíky (možná i sedany) mají pod zámkem neosazený konektor. Stačí v Peugeotu koupit spínač a osadit. Málokdo to osazený má. Měl jsem to rozebraný a zkoušel jsem konektor proklemovat. Okamžitě se mi to zobrazilo na displeji. Citovat
antik Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 v kroužku je světýlko a kuličák spínač. Plus vede přez 2 pojistky dále k baterii. Citovat
antik Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 kompletní plánek. barvou jsem zvýraznil co je třeba a týká se osvětlení v kufru. Citovat
Lihous Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 Odpovedi je jednotka cislo 16 to je \"nejake\" rozhrani dle me pro BSI. Ale pokud se \"natahne\" drat paraelne k jine lampicce tedy dva kabely mylsim ze v provedeni LED se nic nestane a bude vse fungovat jak ma .... Citovat
antik Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 LED ma tak malý odběr že to určitě nepozna žadný BSI ani FBI a podobně . Za funkci zapojení s BSI nemuzi ručit, ale kdo je NEMUX jako já, má vyhráno. [upravil dne 7/9/12 20:49 od antik] Citovat
Lihous Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Jedno slibene foto vecer. Posouzeni zda to osvetluje ci oslnuje je na kazdem. Foceno z ruky jen tel.Nokia Citovat
antik Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Luxusní osvětlení. Edit: tak se taky pridavam k osvetlovacum kufru. peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=112178&page=4#pid1530369 mam tam malou pristavaci drahu. [upravil dne 9/10/12 06:41 od antik] Citovat
Lihous Odesláno 17. duben 2013 Autor Odesláno 17. duben 2013 Tak zase nebylo do ceho \"pichnout\" tak jsem dodelal to co tady bylo uz drive zverejnene. Puvodne jsem vse zamyslel zcela jinak a jak uz to tak je vzniklo take neco jineho Komentare necham na kazdem-a jak ze to bude svitit / nevim dnes jsem to delal odpoledne a ted je auticko v garazi. Snad nebude prekazet v kufru da se vypnout no a hluk snad taky nebude o moc vetsi..... Zakladem je Led desticka s 48?led. Udelat diru do vyplne je pomerne lehke jen pozor na prstiky/u me to odnesl palec-posledni rez a dokonale Zapojeni je na stavajici svetlo v kufru. Vecerni foto doadam az bude auto venku vecer Citovat
Guest servisman Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 nevím,ale než na dveře bych to dal na vršek na horní stropnici ,aby svítila do kufru a ne za auto . Citovat
Lihous Odesláno 18. duben 2013 Autor Odesláno 18. duben 2013 Zdravim sic nevim jak moc to bude svitit vic za auto ci do kufru ale vice mene jsem dodelal zapouzdril napad kolegy Zo So Myslim ze to bude stejne. A k tomu stropu nad stropem je minimalne mista a v tom plastovem dile by byl problem jake svetylko tam dat? Osobne u naseho tam ani moc nedrzi. Puvodne jsem chtel davat dve jako to ma Superb ale toto me prislo jednoduzssi. Jinak pokud je natazena roleta je svetlo ve strope i dverich k nicemu. Pokud je kufr plny jsou zase bocni svetla ke stejne veci .... Toto snad bude smesi vseho a bude to fungovat. Jinak beru to jen jako napad dotazeny do konce Konec koncu koupit jinou vypln a udelat nejake jine problem neni .... a nebude to stat zas az tak mnoho Jen toho casu neni a auticko pomalu starne /toto by bylo Ok pred 6-7 lety.... Citovat
Guest servisman Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 vzadu stropní jde udělat místo tam je ,ledky nezaberou tolik místa a má to jednu výhodu,kabel není namáhán otevíráním dveří,tím pádem nehrozí přelomení kabelu.Až to nějak udělám dodám fotky. Citovat
Lihous Odesláno 18. duben 2013 Autor Odesláno 18. duben 2013 S kabelem souhlas a je trosku i problem s jeho protazenim. Ale da se to mam to protazene jen gum.krkem a pod plastem mam zvlast pruchodku na tesno tak snad to chvilku vydrzi. A fotky urcite bude to jen a jen dobre cim vic tim lepe. Ja foto dodam pristi tyden Citovat
Lihous Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Tak tady je to vecer-pod lampou verejneho osvetleni ale bez stativu Jen pro ilustraci,ano sviti to docela kolem auta to je fakt. Ale s puvodnim bocnim osvetlenim to neni spatne / naopak Citovat
Lihous Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Zcela uprime ty dve lampicky \"ala superb\" by asi vzhledove byly lepsi vyvazenejsi verze ....? [upravil dne 19/4/13 20:55 od Lihous] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.