Mortis Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Ahoj lidi. Mám takový problém, už potřetí mi asi \"uviklala\" trubka klimatizace, ta horní silnější. Poprvé minulý rok, po jízdě na naší drkotající dálnici. Nejprve mi to jen zavařili ale to samozřejmě vydrželo jen pár dnů. Pak mi tam dali novou ale ta mi po roce ( a opět po jízdě po dálnici i když polské a ty jsou 10x lepší než naše) opět upadla. Nemá tam být ještě navíc nějaké uchycení. Vede to tam velký kus bez uchycení a těma vibracema by se to mohlo utřepat. Pokud je to moje uchycení originál muselo by to dělat i ostatním lidem. Nevíte kde může být chyba? Přikládám obrázek. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 mam to narovnako, ziadny drziak tam neni... ked si tu hadicu menil, dal si presne taku aka tam patri ? Citovat
Mortis Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Vzhledově jo, samozřejmě byla levnější, tak nevím jestli není tenčí, jenže se mi urval i originál, tak nevím. Zkusím to dát do origo servisu, tam by měli mít na náhradní díly 2 roky záruku, takže bych to pak mohl reklamovat kdyby se to urvalo. Citovat
krtek 2 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 no probem bude asi v tom ze motor je na silenblokoch a ten pocas jazdy vibruje a ta trubka ti asi naraza niekde do karoserie az sa casom ulomi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.