Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1,9TD má mať balónik (pumpičku) od výroby. Až HDi ju myslím nemalo. Ani hadičky do čerpadla namajú bublinky?

Ešte ma napadá solenoid predvstreku. To je na vstrekovacom čerpadle skoro zospodu v predu, ako keby taký valček a ide tam jeden káblik a trubka alebo hadica z prepadov. Ten nie je utečený od nafty?

Odesláno

NE PROBLEM PRAVE UZ BYL PROTO JSEM MENIL CERPADLO..AUTO MI ZDECHALO..A TEKLO VYMENIL JSME CERPADLO STEJNY TYP..A AUTO CHYTA LEPE..ALE PORAD BLE ALE UZ NETECE A NECMOUDI..MENIL JSME AJI VSTRIKY

Odesláno

TKA DO IMOBILEZERU..DO PROJKY Z JEDNE STRANY JDOU KABELI CERVENY 2 ZELENY A JEDEN BILI..Z DRUHE STRANY PRIPOJKY JDOU KABELE CERNY..NA KTERY MAM DAT PROUD Z BATERKY? NEBO JAK TO MAM UDELAT?

Odesláno

Pri palivovom filtry je tuším termostat a na tom termostate sú dve čidlá, jedno je na budík teploty vody na palubovke a ten druhý má niečo zo štartovaním. Nie som si ale istý na 100% už si to nepamätám. Modrý konektor je na ten budík a hnedý to štartovanie. Mohlo by byť zlé čidlo alebo zaoxidované kontakty. Skús ich prečistiť.

Odesláno

no za palivovym fitrem mam jeste zeleny..nevim k cemu to slouzi..jeden asi bude termositc druhy na ty budiky.. ten hnedy teda na to startovani? zkousle jsme mit vsechyn odpojene a zadna slava teda

Odesláno

dal jsem tam ty pruhledne hadicky abyhc videl co se znaftou deje..a kdyz to nechytne tak nafta do cerpadla zmizi a nova uz nepritece a kdyz to chyti tak pritika ale malinko zadnym proufem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...