Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tu taky neznám :( Ale hovořit o spokojenosti po jednom dni, nevím, nevím ... většinou jsou nějakou dobu ještě mastné :D Jenom aby se nezkroutily ... :myslim Ale tak snad značka bude OK.

• O 2 týdny později...
Odesláno

hoši potrebujem radu, kupil som antikorozny nater, zaklad, odstranovač vsetko potrebne.. potrebujem radu do akej farby mam tie kola dat..

potrebujem vela vasich navrhov.. pači sa mi čierna matna, ale nevem či nezanikne.. tak sa mi ozvite

Dakujem. R

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak a je rozhodnute, autičko pojde pomocou plastidpu do takejto farby, kola sa budu striekat klasicky na matnu ciernu

3na41k6b2lmzzy4xexjp_thumb.jpg

za tyzden sa montuje stelovak supersport, takže pruzenie bude uz kvalitne, nakoniec pojde aj snad lizatko z gti, tymto by som chcel podakovat clenovy fora 306gti6 za pomoc a hlavne ochotu..

nakoniec budu zmeny aj v interieri, sportovy volant, paka, a ručna brzdu od sparca a dalej sa nechajme prekvapit

Odesláno

chcel by som sa ešte opytat.. mam na aute namontovany sportovy vyfukovy tlmič VM sport.. neda sa hovorit moc o decentom zvuku, huči celkom dost.. ma vobec davat zmysel na auto v tomto pripade sportove sanie? bude ho počut?..

dik

• O 3 týdny později...
Odesláno

potreboval by som lizatko z GTI, nechcel by som kupovat nove v Peugeote, vychadza cca na 55eur, mal som tam z laguny, ale nepačilo sa mi ze nemalo zaoblene konce, keby ste o niecom vedeli sup s nim sem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...