Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

potreboval by som sa ešte poradit, za tyzden cca planujem auto znižit.. 4cm v predu pomocou pružin a v zadu cez torznu tyč.. tiez o 4..

dopredu bud tieto pružiny .. http://www.tuning4you.sk/kategoria/podvozky-tlmice-a-pruziny/dts/pruziny/sportove-pruziny-291106310 alebo tieto http://tuning.autodoplnky.cz/autostyle/sportovni-pruziny/autostyle-snizene-sportovni-pruziny-peugeot-306-1-s92211496

tie autostyle (smid) mam k dispozici tu v Ba v podobnej sume ako tie dtska, je ta kvalita rovnaka? do ktorych by ste radsej išli?

možem tieto pružiny použit na seriove tlmiče dakujem pekne.

Odesláno

Dát je můžeš, ale jak dlouho ty tlumiče vydrží, to nevím. Já jsem dával nové plyno/kapalinové tlumiče Bilstein B4 a u těch bylo uvedeno, že snesou snížení asi 35mm (nesnižoval jsem). Takže myslím, že 40mm pro starší origo tlumiče nebude moc ideální...ale třeba se pletu :papa

Odesláno

Na zimní mi přijde vcelku brzy, ale když letní už nejsou :D

Nicméně já ti nevím, tak světle modrá :myslim Já bych je spíše stříbrné, nebo jenom lehce do modra, jako je auto :myslim

Odesláno

Jak píše andreww ty tlumiče půjdou do kytek hodně rychle nejsou na to dělané. Pokud chceš snižovat tak bys měl vyměnit oboje jestli se nepletu.

Odesláno
r16 pojde tam guma 185/55 alebo 185/50 snad zapisu do TP :D

Obávám se, že toto zapsat do TP jen tak nepůjde, v R16 počítám že jen 205/45 nebo 195/45, ale nevím, jaké to máte na SK :D

Odesláno

presne jak pise Milan....i ked sa tam da zapisat hocico :)....osobne je ideal 195/45/16....

inak auticko je velmi pekne...najme ta farba na jednicku....a pekne zachovalo vyzera.......ale ludi co rezu do toho pleta diery a pchaju tam vecsie repro by som najradsej obesil ale co uz....som si zvykol :)

Odesláno

uzsiu gumu k 16\" diskom legalne nedostanes na to auto....a logicky ked tam das rozmer 185-55-16 koleso bude mat vasi obvod tym padom ti bude skreslovat tacho a v skotocnost pojdes rychlejsie.....a ked hovoris o tom zachovany zrychlenie pri vacsom obvode bude to zrychlenie pomalsie kedze motor potrebuje viac sily k rozpohybovaniu auta....

sice nvm ci by to bolo niejak zasadne v reale citit ale urcite nebude mat to auto lepsiu akceleraciu z 185-55-16 ako z 195-45-16.....to je jednoducha fyzika

[upravil dne 4/10/12 13:31 od pug306]

Odesláno

Když bude guma s profilem 55 na 16 tak bude dřít při plným rejdu. To mam vyzkoušené, když jsem zkoušel jak by kola vypadaly. Takže profil 45 bych řekl že maximum + je to hezčí ;)

Odesláno

185/55 R16 by dřít možná nemusela, já je zkoušel při 205/55 - guma je širší a také vyšší, vpředu dřelo.

Ted jsem to nepočítal, pro zachování obvodu to chce 185/50 R16. Ale pokud legální cestou, pak 195/45 R16 ... já na typovém listu měl 195/45 a 205/45, ale pro můj model to byl rozměr jenom 205/45 ... na dopravce zapsali ale oba :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...