biondi Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Neviem prečo,ale ja som zo zvukom rádiá nadmieru spokojný. Samozrejme musí byť zapnutá funkcia loudnes. Citovat
Juve Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Pri origo rádiu sa aj s loudness strácajú basy,čo sa ešte zhoršuje pri jazde.....ale možno som len trochu náročný. Ale aj ja som už nadmieru spokojný so zvukom....vymenil som rádio aj reproduktory:P Citovat
JirkaMTPO Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Já už mám rádio taky vyměněné. Dal jsem tam hned Pioneer , teď přemýšlím, že bych si výhledově vyměnil i repro a ještě výhledověji rádio s BT a USB. Dájí se vyměnit samo-domo, nebo je např na palubce problém? Dáte nějaké typy na repro - komplet? Dík předem. Citovat
Juve Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Výškové reproduktory v palubovke idú jednoducho vypáčiť skrutkovačom. Vo dverách sú repro priemeru 165 mm uložené v tapeci/treba ho zdemontovať/ v takom origo držiaku vyzerajúcom ako miska ,tak preto pozor pri kúpe na montážnu hľbku reproduktorov. Ja som dal JBL CS 6 s hľbkou 59 mm a musel som trošku prispôsobovať držiak. Citovat
mates306 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Zdravím, tak jsem se rozhodl také vyměnit radio. Teď mám v 807-čce rd4, které neumí přehrát mp3. Tak si tam chci dát Sony a připojit k tomu zesilovač s basákem. Akorát nevím, jak to vyměnit. Našel jsem na netu již zmíněnou přechodku z francouze na iso, ale nevím co a jak bude pak dál fungovat. 807-ka je r.v. 2005 s oranžovými budíky. Za každou radu děkuji Citovat
ladoga Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Dobry den,jaka je montážní hloubka repro ve dvery?Myslel ze tam dam AUDIO SYSTEM MX 165 PLUS,ale ma to montážní hloubku 63mm,kukal taki na reproduktory POWERBASS S-6C tam je 56mm,a vubec jaky je spravni postup rozebirani prednich dvery?Vymenil na aute radio origo na alpine cde-174BT,bomba na rozdil od origose ale budu muset vymenit i repraki Dekuji Citovat
JaRoY Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Chcel som spravit radio do odkladacej skrinky tak ako je tu, ale problem je ze opticky kabel z displeja je kratky a nedotiahne. Nevie niekto ci existuju dlhsie? Ci sa daju zohnat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.