Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Pri origo rádiu sa aj s loudness strácajú basy,čo sa ešte zhoršuje pri jazde.....ale možno som len trochu náročný.

Ale aj ja som už nadmieru spokojný so zvukom....vymenil som rádio aj reproduktory:P

Odesláno

Já už mám rádio taky vyměněné. Dal jsem tam hned Pioneer , teď přemýšlím, že bych si výhledově vyměnil i repro a ještě výhledověji rádio s BT a USB. Dájí se vyměnit samo-domo, nebo je např na palubce problém? Dáte nějaké typy na repro - komplet? Dík předem.

Odesláno

Výškové reproduktory v palubovke idú jednoducho vypáčiť skrutkovačom.

Vo dverách sú repro priemeru 165 mm uložené v tapeci/treba ho zdemontovať/ v takom origo držiaku vyzerajúcom ako miska ,tak preto pozor pri kúpe na montážnu hľbku reproduktorov.

Ja som dal JBL CS 6 s hľbkou 59 mm a musel som trošku prispôsobovať držiak.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím, tak jsem se rozhodl také vyměnit radio. Teď mám v 807-čce rd4, které neumí přehrát mp3. Tak si tam chci dát Sony a připojit k tomu zesilovač s basákem. Akorát nevím, jak to vyměnit. Našel jsem na netu již zmíněnou přechodku z francouze na iso, ale nevím co a jak bude pak dál fungovat. 807-ka je r.v. 2005 s oranžovými budíky. Za každou radu děkuji :)

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Dobry den,jaka je montážní hloubka repro ve dvery?Myslel ze tam dam AUDIO SYSTEM MX 165 PLUS,ale ma to montážní hloubku 63mm,kukal taki na reproduktory POWERBASS S-6C tam je 56mm,a vubec jaky je spravni postup rozebirani prednich dvery?Vymenil na aute radio origo na alpine cde-174BT,bomba na rozdil od origose ale budu muset vymenit i repraki

Dekuji

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Chcel som spravit radio do odkladacej skrinky tak ako je tu, ale problem je ze opticky kabel z displeja je kratky a nedotiahne. Nevie niekto ci existuju dlhsie? Ci sa daju zohnat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...