Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 308 facelift - dodělávka zadních couvacích senzorů, popř. tempomatu

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

prosím Vás mamka si koupila 308, ale nemá zadní couvací senzory na které je zvyklá.

Chci se zeptat na dodělávku. Je lepší nechat je dodělat origo přímo v peugeotu nebo stačí nějaká podobná dodělávka: http://www.autoprofi.cz/category/6-couvaci-senzory/menu-id-12.html ?

Nevíte kolik stojí origo dodělávka?

Asi to nic neznamená, ale našel v nastavení možnost vypnutí a zapnutí parkovacích senzorů.... to je asi ale v každém vozidle, že?

A ještě jeden dotaz.... co tempomat? Prý vyjde origo dodělávka pouze na 3500, je to tak?

Moc díky za odpovědi. :-)

Odesláno

JJ, auto je ještě v záruce. A nevíte orientační cenu dodělávky těch zadních senzorů?

Ahoj, pokud je auto ještě v záruce, tak veškeré dodělávky v peugeot servisu. Jinak, vše se nechá dodělat, je to jenom otázky financí.
Odesláno

Tak pokud vezmu cenu dílů, k tomu kabeláž, práce, tak bych to viděl někde kolem 20000,- Kč. Co se tempomatu týká, tak u Domanského ve Zdibech mají nějakou akci na dodělání tempomatu.

Odesláno

No tak to je pěkný. To to snad risknu s nějakejma neorigo senzorama.... Horší je, že to auto má záruku 5 let, takže by máma přišla v případě ztráty záruky o hodně. Opravdu to peugeot tak řeší?

Tak pokud vezmu cenu dílů, k tomu kabeláž, práce, tak bych to viděl někde kolem 20000,- Kč. Co se tempomatu týká, tak u Domanského ve Zdibech mají nějakou akci na dodělání tempomatu.
Odesláno

Tak to jedině vznést dotaz v servisu. Myslím, že snad ještě existují v origo příslušenství nějaké senzory. Ty jsou levnější a měli by je v origo servisu namontovat bez ztráty záruky.

Odesláno

Ne,ze bych nevedel,co s prachama .. ale : tahle cena je jen pro 308 ? Nebo je jednotna cena nezalezi na aute ? :) Dikes a sorry za Off Topic

Odesláno

mne dorabali tempomat v Hodonine packa stala 1900kč a praca gratis lebo som bral od nich auto a cuvacie mi dorabali u nas vo Zvolene cena materialu a prace podla serviceboxu a lakovanie v cene:papa

Odesláno
Ne,ze bych nevedel,co s prachama .. ale : tahle cena je jen pro 308 ? Nebo je jednotna cena nezalezi na aute ? :) Dikes a sorry za Off Topic

na 306 urco nepasne , musi to byt min. mux

Odesláno

Já jsem si nechal dodělávat parkovací senzory na zadní část, cca 2 měsíce po koupi auta, u origo delaera - Famko Brno, cena včetně materiálu, montáže a lakování cca 6500Kč.

A teď jsem měl nabídku na dodělání tempomatu - páčka + zapojení na diag - RM servis Brno - 2500Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...