JaKoB Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Měnil někdo komplet startér ? Jakou koupit či nekoupit značku ? Samozřejmě nechci ten nejdražší a nevím jak poznat, jaký tam je výkonově (1,1 nebo 1,4 kW) , bez toho abych předem vymontoval ten starý? Citovat
Ferry Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 co je tomu starymu ? vetsinou staci vymenit uhliky za asi 100Kc a beha dal, ja mam starter puvodni a mam natoceno pres 450tis km, uhliky jsem menil jednou Citovat
JaKoB Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 Už jsem se tu jednou ptal ( )a dospěl jsem k tomu, že zkusím ten startér, jenže sám se do toho nepustím, protože nemám auto jak zdvihnout a mám momentálně v pr... záda. Ze začátku to dělalo jen ráno a nyní je to stále častěji. Mám to i nahraný jako mp3, jde sem vložit zvuk? Citovat
JaKoB Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 Zde je odkaz na záznam zvuku startování. Na něm je slyšet dva špatný starty, zadařilo se nastartovat až napotřetí. http://uloz.to/xRuDUhd/motor-startovani-mp3 Citovat
martan11 Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 zkontroloval jsi ty kontakty?podle popisu to odpovida. Citovat
Zelomir Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 starter sa da vybrat aj z vrchu nemusis zdvihat Citovat
Quido Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 starter sa da vybrat aj z vrchu nemusis zdvihat S tím plně souhlasím:roker , před týdnem jsem ho měl venku....... Je to sice jako ježek v kleci,ale jde to :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.