honzicek82 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 zdar kluci, stalo se vam nekomu, ze ze ctvrtky nadrze byla podle budiku i dojezdu najednou pulka nadrze? behem mesice se mi to stalo uz po treti... takze vubec nevim kolik tam toho je, ani to neodhadnu, protoze kazdy den beru za 500,- Citovat
HonzaZ Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Zkus tankovat jednou za 4 dny plnou a uvidíš. Citovat
Stosun Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Zrovna predevcirem za 2 roky co ji mam tak poprve cumel jsem jak puk kdyz jsem rano odjizdel do prace tak jsem mnel tak ctvrtku nadrze podle budiku odpoledne jdu z prace sednu do auta otocim klicem a vyhoupne na mne rucicka s pulkou nadrze :) Citovat
qmysak Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 já sem měl půlku nádrže po natankování a na druhý den ráno byla čtvrt :-( to sem najel enom 10km Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Mě to dělal utrženej plovák v nádrži na čerpadle.. ulomila se tam pacička a plovák plaval kam chtěl Citovat
igor.sk Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Ja som mal niekoľkokrát vytiahnutý plavák, ale je to tam vporiadku. Až skutočne mi pomohlo vyčistenie kontaktov na konektore na nádrži a slačenie. Jediné čo mi ukazuje blbo dojazd z dôvodu nepravdivej okamžitej spotreby. Namiesto 7l cca 9,5 l atď. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.