HonzaZ Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 No tak to ještě zkontrolujte kabeláž v okolí BSI a u průchodky do motorového prostoru. Jo a ještě dole u sloupku odkryjte krycí plast a zkontrolujte tam kostry a pokud tam jsou nějaké konektory, tak ty také. Citovat
lukaro Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 Tak já vím, že bylo na předek, lehce nárazník a kapota, ale vše měněné za nové, nic víc tomu nebylo, to se stalo na parkovišti, mám možná ještě někde foto.... A teď jak koukám vidím, proč mám airbag fault....nemáš více fotek? A neomlouvej se, v pohodě, já to překousnu nějak.... [upravil dne 9/8/12 12:36 od Lukáš_307] Citovat
gronholmm Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 To je další a jediná na který je dobře vidět poškození. Jinak nabourala do lampy Citovat
wojtěch Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Kostry u světel jsme zkoušeli přikostřit nepomohlo. když jsme přes dia vypli přední mlhovky a zapne se pouze zadní, ostřikovače neblbnou. (levá strana jsou nové kostry... (přes dia jsem nenašel možnost vyzkoušet zapnout přední mlhovky jsou tam světla všechny krom předních mlhovek). ostřikovač zadní nejde aktivovat ani přes dia. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Zkusili jste otestovat COM jak spínají páčky? Citovat
HonzaZ Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Tak to už mě napadá jedině problém v PSF1, kde jsou tyto funkce spínány. Nevím, ale možná máte tuto jednotku stejnou, tak ji zkusit prohodit, co to bude dělat. Předem si to ale zkontrolujte podle VIN v service boxu. Citovat
wojtěch Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 nevíš proč není v DIA možnost na vyzkoušení předních mlhovek??? je to u všech aut nebo jenom u něj? Citovat
HonzaZ Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 To teda nevím, ale mělo by to tam být také. Zkoušel jsi ty mlhovky před odhlášením? Citovat
wojtěch Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 jjj to jsem hledal první a až nakonec jsem je zkusil odhlásit....zkusím pak kouknout do mojeho auta.. Citovat
lukaro Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 Pánové, ať nezakládám nové téma... Jdu v lednu na technickou, ale možná pojedu už teď. Pořád mě zlobí mlhovky. Když je zapnu, zapne se i zadní ostřikovač. Jde nějak jen zadní ostřikovač vypojit? Vím, že s Wojtou jsem to nějak řešil, ale vypojil bych tím i přední, ale nejsem si jistý a ani nevím kde mám ty ostřikovače vypojit. Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.