Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Světla do mlhy - zadní ostřikovač - problém

Recommended Posts

Odesláno

No tak to ještě zkontrolujte kabeláž v okolí BSI a u průchodky do motorového prostoru. Jo a ještě dole u sloupku odkryjte krycí plast a zkontrolujte tam kostry a pokud tam jsou nějaké konektory, tak ty také.

Odesláno

Tak já vím, že bylo na předek, lehce nárazník a kapota, ale vše měněné za nové, nic víc tomu nebylo, to se stalo na parkovišti, mám možná ještě někde foto....

A teď jak koukám vidím, proč mám airbag fault....nemáš více fotek?

A neomlouvej se, v pohodě, já to překousnu nějak.... :)

[upravil dne 9/8/12 12:36 od Lukáš_307]

Odesláno

Kostry u světel jsme zkoušeli přikostřit nepomohlo. když jsme přes dia vypli přední mlhovky a zapne se pouze zadní, ostřikovače neblbnou. (levá strana jsou nové kostry... (přes dia jsem nenašel možnost vyzkoušet zapnout přední mlhovky jsou tam světla všechny krom předních mlhovek). ostřikovač zadní nejde aktivovat ani přes dia.

Odesláno

Tak to už mě napadá jedině problém v PSF1, kde jsou tyto funkce spínány. Nevím, ale možná máte tuto jednotku stejnou, tak ji zkusit prohodit, co to bude dělat. Předem si to ale zkontrolujte podle VIN v service boxu.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Pánové, ať nezakládám nové téma... Jdu v lednu na technickou, ale možná pojedu už teď. Pořád mě zlobí mlhovky. Když je zapnu, zapne se i zadní ostřikovač. Jde nějak jen zadní ostřikovač vypojit? Vím, že s Wojtou jsem to nějak řešil, ale vypojil bych tím i přední, ale nejsem si jistý a ani nevím kde mám ty ostřikovače vypojit. Děkuji :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...