Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty základní strojky jsou velmi jednoduché a Číňan je zvládá už poměrně dobře. Například značka SeaGull je dneska na velmi slušné úrovni takže není potřeba se toho bát. Samozřejmě ty úplně obyčejné, hlavně automaty jsou katastrofa, ale na druhou stranu SeaGull dělají kopii ETA a UNITAS a to je prakticky na úrovni původních SWISS strojků. Dokonce jejich části jsou záměnné. I vyhlášený hodinář uznal, že to je podstivá práce.... tak asi tak.

Co se týká různých kopií tak to je pro mě problém. Poznám je prakticky hned a jakmile je na někom vidím tak si pomyslím, že si hraje na něco co není. To si raději vezmu kvalitní Seika nebo historické Omegy, které se dají koupit za přijatelné peníze a jsou originál ;)

Odesláno

Já jsem teda spokojenej s Casiama, ale i se značkou Jacques Lemans které mám pravě teď.

Například tátovi Orientky jsou sice krásny a fajn, ale automatky tak se mu předchazejí.. S tim se dá, ale žít. :)

Odesláno

Orient je dobrá značka, patří po Seiko, ale hodinky co dělají jsou trochu robustnější nez Seiko. Po 20ti letech buodu potřebovat max. promazat a vyčistit a pojedou dál. Casio a JL už budou dávno v koši ;)

Odesláno

Jo jo Japonskej strojek.. Táta ví jak si vybrat, Já čumim na vzhled.. :D

Ale tak zatím je mam asi 4Měsíce a jdou v pohodě nejlevnější nebyly tak snad chvíli vydrží uvidíme no. :)

Odesláno

ja festiny mam uz 5 let a nepredesly se ani o vterinu, jen obcas menim baterku, coz u breitling neresim, protoze dokud mavam rukou, tak se nabijej :D

Odesláno
Hodinky na baterku jsou asi jako Mona-Lisa na fotce. Taky by to bylo přesnější ale hodnota taky 0 ;)

proc mas teda 407, s nekteryma tvyma nazorama bych mel nejmin MB S500

Odesláno

To je přece jednoduchý, nemám na S5000 a i kdybych měl tak bych si ho nekoupil. Ale to přece vůbec nesouvisí. Pokud mám utratit za hodinky řekněme 10 tis. tak je přece neutratím za hodinky se strojkem za 5 USD ;)

Odesláno
Každej máme jinou úchylku ;) zbytek mám v práci nebo \"v čistírně\"

hezke hezke... len treba ich aj zakaznikom vcas vycistene vratit :D

a ja blbec som si aj tissot-y kupoval... ze som ja skorej nesiel na toto forum... :D

ma pekne ti swiss-cari odrbkali so strojkom za 5$

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...