Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cest,jak jsem zminoval muj problem v mnoha vklaknech, tak nakonec me volal mechanik a rikal mi ze je to immobilizerem.Zacalo to tak ze jjsem vytahl cerpadlo a dal z5 a uz nenastartoval, pritom svicky OK,vstriky ok,vse ok, ale na palubnim PC me to napsalo immombilizer fault.No rikal mi ze jsme tim rozladili immombilizer a musi se sparovat pres diagnostiku.Bohuzel nedostal jsem k vozu tu kartu,ztim kodovanim.Muzete mi to nekdo zjistit,nebo co mam ted delat?

Odesláno

v peugeote ti jedine pomozu, potrebujes velky TP a obcanku a poskytnu ti tu kartu...

k tomu cerpadlu... jeho vybratim a opatovnym vlozenim sa rozladil immobilizer?

to som teda este nepocul...

Odesláno

ja som mal baterku odpojenu asi 10 dni a nic sa mi nerozhodilo... jednalo sa o P407 mozno tam to nevadi

no i tak tomu neverim ze odpojenim baterky dojde k rozhodeniu immo kodu... to je blbost a ak sa to na zaklade

tohoto stalo tak tam nieco nebude ok...

Odesláno

VIN : vf32crfnf41990157 , no nevim cim to je, ale pri startovani me to psali jednou immobilizer fault, tak nevim no, kazdopadne je to neco v zapalovani, benzin strika, aj vstrikyj edou vsechno...

Odesláno

Jjj v nedeli to vezu mechanikovy, ale bylo to tak ze jak jsem vyndal a znovu dal cerpadlo, tak jsem nastartoval pomoci takove spraye, ktery dodal dusik do sani, a chytlo to... No a kdyz jsem ztim jel tak to nejelo na plny vykon nevim no cim to bylo, je to uplne divne....nez jsem to cerpadlo vytahl, chytalo to jak nove....

Odesláno

Presne, ted jsem to chtel napsat, kua ale sere me to, mozna to bude vazna zavada....kurva pisek pes :-D ja si myslim ze proste ten immobilizer bude rozkodovany...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...