Kenobi Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Cest,jak jsem zminoval muj problem v mnoha vklaknech, tak nakonec me volal mechanik a rikal mi ze je to immobilizerem.Zacalo to tak ze jjsem vytahl cerpadlo a dal z5 a uz nenastartoval, pritom svicky OK,vstriky ok,vse ok, ale na palubnim PC me to napsalo immombilizer fault.No rikal mi ze jsme tim rozladili immombilizer a musi se sparovat pres diagnostiku.Bohuzel nedostal jsem k vozu tu kartu,ztim kodovanim.Muzete mi to nekdo zjistit,nebo co mam ted delat? Citovat
Marcel00 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 v peugeote ti jedine pomozu, potrebujes velky TP a obcanku a poskytnu ti tu kartu... k tomu cerpadlu... jeho vybratim a opatovnym vlozenim sa rozladil immobilizer? to som teda este nepocul... Citovat
Michal.x Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 ani to možné neni musel mít odpojenou baterku na déle než půl dne pak občas bsi zapomene immo Citovat
Kenobi Odesláno 8. srpen 2012 Autor Odesláno 8. srpen 2012 jjj, baterka byla venku asi 24 hodin....ale stalo se mi tohle poprve.... muze to byt tim? Citovat
Marcel00 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 ja som mal baterku odpojenu asi 10 dni a nic sa mi nerozhodilo... jednalo sa o P407 mozno tam to nevadi no i tak tomu neverim ze odpojenim baterky dojde k rozhodeniu immo kodu... to je blbost a ak sa to na zaklade tohoto stalo tak tam nieco nebude ok... Citovat
HonzaZ Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 To je asi 206 už s COMem? Auto nejde vůbec nastartovat? Pokud ano, tak by to mohla být pojistka pro napájení COMu. Dej VIN. Citovat
ppmajko Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 alebo vadne ABS ,,,,,ale to by ti svietila aj kontrolka abs Citovat
Kenobi Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 VIN : vf32crfnf41990157 , no nevim cim to je, ale pri startovani me to psali jednou immobilizer fault, tak nevim no, kazdopadne je to neco v zapalovani, benzin strika, aj vstrikyj edou vsechno... Citovat
straki007 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Pojistka F14 a F1 v jednotce BSI:papa:papa Citovat
Kenobi Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 A myslis ze je odpalena? Ty pojistky najdu pod volantem, nebo v motoru? JA jsem je kontroloval byly ok, ale tedn evim jestli pred startem.... Citovat
Kenobi Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 TAk pojistka F14 a F1 jsou OK!!!!!!!!!! Jinak ta pojistka F14 ma v jdnom rozku TECKU. KAm ma byt ta tecka?NAhoru nebo dolu? Citovat
straki007 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 to je fuk. problem mas jinde. Jenom diag ted. Citovat
Kenobi Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 Jjj v nedeli to vezu mechanikovy, ale bylo to tak ze jak jsem vyndal a znovu dal cerpadlo, tak jsem nastartoval pomoci takove spraye, ktery dodal dusik do sani, a chytlo to... No a kdyz jsem ztim jel tak to nejelo na plny vykon nevim no cim to bylo, je to uplne divne....nez jsem to cerpadlo vytahl, chytalo to jak nove.... Citovat
straki007 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 A co z toho plyne??? Co ti funguje..do toho se nes...r :D:D Toho se drzim taky. Citovat
Kenobi Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 Presne, ted jsem to chtel napsat, kua ale sere me to, mozna to bude vazna zavada....kurva pisek pes :-D ja si myslim ze proste ten immobilizer bude rozkodovany... Citovat
Michal.x Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 jinak u com páček po dpojení baterky mi to na 406 taky při prvním otočení klíče napíše immo fault a pak už normálně běží Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.