Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

tu je obr jak to vypadá u mýho ,to chlazení tam nemám asi mám lehčí motor :)

post-10650-14109626945408_thumb.jpg

Odesláno

aha, tak to asi spiralku budu muset sehnat. Mam tam smotanou hadici, co je tlusta tak, že mam co dělat, abych ji vubec utahl svorkou na hadice nehledě na to že je tak zlomena, že pruchod je určitě mizernej.

Ale učel jistě plní.

Mam servo z P405 tak zni použiju ty hadice a trubičky a trubkovnici schanet nemusim.

[upravil dne 24/9/12 16:12 od antik]

Odesláno

ze jo? Max205 mi ho vyspravi a nastrika. pak bude zase foto . ale premyslim nad mlhovkama do toho narazniku. origos tam asi nejspis nepujdou.

Odesláno

on je totiz v mistech pro mlhovku neco jako trychtyr. kazdopadne to chci vyzkouset jak to bude vypadat.

Odesláno

ty jo na tom neco bude. napada me ale co dela pruvan za naraznikem s podbehem. ja tam mam tedko zaslepky. kdyz tam dam mrizku je tam musi bejt prece vetsi pruvan

Odesláno

hmm, po delší době a nestačím se divit.....

koukej vyměnit ten řemen než praskne a motor ho natáhne okolo řemenice na klice do rozvodů a pak pápá

Tu smyčku na servo jsem tam měl, je to chlazení a býti by tam měla

Proč mam Antiku pocit, že s těma tvýma autama to je, jako kdybys stavěl barák od střechy?

Řešíš nějaký nárazníky a nejde ručka, řemen natrhlej, brejle shnilý, servo v prdeli :D

Doufám, že jsi tam nalil, to co tam patří :D

Mám tenhle tejden zase odpolku, čtvrtek bysme mohli pokecat

Odesláno

remen se resi, je vice zdroju a jine ceny, , brejle, na ty jsem prisel diky narazniku.

a rucka, no vidis, na tu jsem docista zapomel.

urcite pokecame. rad si necham poradit.

Odesláno

servo dostalo zpet svuj olej, co tam bylo. a maka dobre. hadice pujde brzo do dza jakmile sezenu tu trubkovnici. hodlam ji nejak vytvorit z hadic a trubek ze serva co mam z P405. to je sice k mani, ale servopumpu si radsi necham do zasoby a hadice vyuziju taky. zbyde uz jen to servo. snad se ho zbavim

Odesláno

řemen jsem měnil dal jsem značku Contitech a byl v pohodě v podstatě těch pět let, co jsem auto měl

tu trubku dej origo, devilsnight by jí mohl mít za pár šupů

brejle nevím, většina aut je rozstřelena na předek

ručka bude chtít komplet repas, aleto už jsem ti jednou psal a tys nevěřil :P A já se přesvědčil, že je v čoudu :D:D

Odesláno

Tak nakonec budu mít od Lukáš309 řemen 6 drážek 1740mm za cca 350,- .

zítra budu potřebovat to tam vyměnit, což bude něco.

:myslim:(:o:roll

Odesláno

řemen je hodně dlouhej, když máš klimu. V těch knížkách, co jsem ti dal by mělo být schéma napnutí, jsou tam myslím dvě kladky navíc (jedna je napínací)

Odesláno

ano a ta napínací má šroub, Stavim se u tebe, pokud máš na to Golu.

Já ji nemam. Nejsem si jistej jeslti mam i klíč.

Nářadí mam poskrovnu

Odesláno

nevadí, poptám se dále nebo zajedu do Kopist za Max205 .

Měl bych něco vědět, kromě toho že se povolí napínací kladka a řemen vymění a zase se to napne a utahne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...