antik Odesláno 11. říjen 2013 Autor Odesláno 11. říjen 2013 nadhera, jen co je pravda. Asi nema cenu schanet pokličky, ale ... co kdyby. [upravil dne 11/10/13 21:01 od antik] Citovat
antik Odesláno 12. říjen 2013 Autor Odesláno 12. říjen 2013 Mám dotaz. Co pro mne znamená řádek 3,4 a 5? zajímá mne to že kouli nemam, ovšem tady píšou .... No schválně co mi na to řeknete. Citovat
punkac Odesláno 13. říjen 2013 Odesláno 13. říjen 2013 bože, nic se pro tebe nemění.... jen kdybys náhodou kouli měl, tak se snižuje užitečná hmotnost.... ABS a klimu stejně máš Citovat
antik Odesláno 14. říjen 2013 Autor Odesláno 14. říjen 2013 no mě šlo o to, jestli bych si tam mohl tu kouli vlastně dát ... pobožnej... :=) Citovat
punkac Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 no mohl, pěkně si nějakou koupíš s typovým listem a necháš si jí tam zapsat Citovat
antik Odesláno 15. říjen 2013 Autor Odesláno 15. říjen 2013 tak to nic. jen jsem byl zvědavý. kde se dá sehnat tahle guma nebo plast z podběhu pravého předního kola, co zaslepuje díru ? [upravil dne 15/10/13 16:13 od antik] Citovat
antik Odesláno 18. říjen 2013 Autor Odesláno 18. říjen 2013 tak jsem si připojil k automatickému rozsvícení světel, kromě podsvícení budíků co už jsem udělal minule, taky i podsvícení autorádia a klimy. Pak , pokud mi to bdue chybět, zbývá jen podsvícení tlačítek. Vtip v tom podsvícení je ten, že pokud se to napojí obyč, tak se sice na seplá světla rozsvítí i podsvícení všeho, ale samotná světla zhasnou. Takže je jednodušší najít vhodnou diodu, aby přivedený plus nešel tam, kam nemá, ale pouze do podvícení daného panelu,který právě připojuji. Dílo se mi povedlo. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Tu gumu mám taky ko a to tam byla asi 3 roky vlevo, na pravé mám stále dobrou. Citovat
antik Odesláno 18. říjen 2013 Autor Odesláno 18. říjen 2013 a čim ji nahradíš ? mě se díky tý díře dostava bordel až k pravému světlu, tvoří to tam mokrý sajrajt a mech. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 mne to povídej , asi kus plastu a nýtovačky to vyřeší Citovat
antik Odesláno 18. říjen 2013 Autor Odesláno 18. říjen 2013 jsem zatim použil gumovou zaslepku z citroenu, ktera je sice menší, ale sedí do vyžraného otvoru. až vypadne, pořeším to asi stejně jako ty. nebo tmel . Citovat
krtek 2 Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 ja som tu zaslepku vyriesil tak ze som si ju vyrezal z mekeho plastu z cierneho DVD obalu a taktiez som vystrihol este taku istu zaslepku a z nej vystrihol takeho pavuka a tie dva kusy som prekryl a spojil s pripinackami a toho pavuka som strcil do tej diery a paradne to drzi dodnes ,vypada to skoro jak orginal [upravil dne 20/10/13 18:06 od krtek 2] Citovat
Guest servisman Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 Taky to budu muset pořešit, díky za radu z čeho to udělat. Já se zatím k tomu nedostal. Citovat
antik Odesláno 20. říjen 2013 Autor Odesláno 20. říjen 2013 nemáš nahodou foto neboplanek. Nejsem sice tatar, ale jaksi nechapu jako z dvou plastu udelat pavouka.. Citovat
Guest servisman Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 ty dva spojíš třeba uprostřed nýtkama stačí dva ks a jednoho rozstříháš po obvodě na pásky. Nevím jak to přesněji napsat ale podobně něco jako el.víčko http://www.elektro-paloucek.cz/elektromaterial/instalacni-krabice/vicka/vp-68-vicko-perove ohneš nožičky a dáš do otvoru a bude to držet ,super přirpovnání [upravil dne 20/10/13 20:34 od servisman] Citovat
antik Odesláno 20. říjen 2013 Autor Odesláno 20. říjen 2013 k čemu tam ta díra vlastně je? se naštvu a na tu děravou zaslepku asi přilepim kus plastu tmelem. POkud je tam díra na nic, přilepim ten plastík tmelem rovnou na podběh a basta fidly. Citovat
Guest servisman Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 K čemu to tam je sám nevím já to nezkoumal. ale je to něco jako kurvítko Citovat
antik Odesláno 20. říjen 2013 Autor Odesláno 20. říjen 2013 no ja tušil, že to umožnuje přístup k něčemu, ale nenašel jsem k čemu. Citovat
krtek 2 Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 nemam fotak ale skusim ti to inak vysvetlit vystrihnes si dve ovalne zaslepky z plastu trochu vecsie nez je diera v plastovom podblatniku ,jednu zaslepku nechas tak a z tej druhej budes vystrihovat take trojuholniky od okraja smerom ku stredu zaslepky ale nie az celkom do stredu no a vystrihavas to po obvode tej zaslepky dookola vysledny tvar sa bude podobat na toho pavuka alebo na slniecko s paprskami no a potom tu celu zaslepku prelozis na tu ostrihanu tak aby ti okraje licovaly a nejakym sposobom ich v strede spojis do kopy ja som to spojil ocelovymi pripinackami a hotovo ,potom tie paprsky nacpes do tej diery v podblatniku a to ti zafixuje tu nepostrihanu zaslepku kedze su spojene dokopy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.