Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nadhera, jen co je pravda. Asi nema cenu schanet pokličky, ale ... co kdyby.

[upravil dne 11/10/13 21:01 od antik]

Odesláno

Mám dotaz. Co pro mne znamená řádek 3,4 a 5? zajímá mne to že kouli nemam, ovšem tady píšou .... No schválně co mi na to řeknete.

post-23799-14109633653727_thumb.jpg

Odesláno

bože, nic se pro tebe nemění....

jen kdybys náhodou kouli měl, tak se snižuje užitečná hmotnost.... ABS a klimu stejně máš ;)

Odesláno

tak to nic.

jen jsem byl zvědavý.

kde se dá sehnat tahle guma nebo plast z podběhu pravého předního kola, co zaslepuje díru ?

post-23799-14109633736484_thumb.jpg

[upravil dne 15/10/13 16:13 od antik]

Odesláno

tak jsem si připojil k automatickému rozsvícení světel, kromě podsvícení budíků co už jsem udělal minule, taky i podsvícení autorádia a klimy. Pak , pokud mi to bdue chybět, zbývá jen podsvícení tlačítek.

Vtip v tom podsvícení je ten, že pokud se to napojí obyč, tak se sice na seplá světla rozsvítí i podsvícení všeho, ale samotná světla zhasnou. Takže je jednodušší najít vhodnou diodu, aby přivedený plus nešel tam, kam nemá, ale pouze do podvícení daného panelu,který právě připojuji.

Dílo se mi povedlo.:roker

Guest servisman
Odesláno

Tu gumu mám taky ko a to tam byla asi 3 roky vlevo, na pravé mám stále dobrou.

Odesláno

a čim ji nahradíš ? mě se díky tý díře dostava bordel až k pravému světlu, tvoří to tam mokrý sajrajt a mech.

Odesláno

jsem zatim použil gumovou zaslepku z citroenu, ktera je sice menší, ale sedí do vyžraného otvoru. až vypadne, pořeším to asi stejně jako ty. nebo tmel .

Odesláno

ja som tu zaslepku vyriesil tak ze som si ju vyrezal z mekeho plastu z cierneho DVD obalu a taktiez som vystrihol este taku istu zaslepku a z nej vystrihol takeho pavuka a tie dva kusy som prekryl a spojil s pripinackami a toho pavuka som strcil do tej diery a paradne to drzi dodnes ,vypada to skoro jak orginal

[upravil dne 20/10/13 18:06 od krtek 2]

Guest servisman
Odesláno

Taky to budu muset pořešit, díky za radu z čeho to udělat. Já se zatím k tomu nedostal.

Odesláno

nemáš nahodou foto neboplanek. Nejsem sice tatar, ale jaksi nechapu jako z dvou plastu udelat pavouka..

Odesláno

k čemu tam ta díra vlastně je? se naštvu a na tu děravou zaslepku asi přilepim kus plastu tmelem. POkud je tam díra na nic, přilepim ten plastík tmelem rovnou na podběh a basta fidly.

Guest servisman
Odesláno

K čemu to tam je sám nevím já to nezkoumal. ale je to něco jako kurvítko :D

Odesláno

nemam fotak ale skusim ti to inak vysvetlit vystrihnes si dve ovalne zaslepky z plastu trochu vecsie nez je diera v plastovom podblatniku ,jednu zaslepku nechas tak a z tej druhej budes vystrihovat take trojuholniky od okraja smerom ku stredu zaslepky ale nie az celkom do stredu no a vystrihavas to po obvode tej zaslepky dookola vysledny tvar sa bude podobat na toho pavuka :) alebo na slniecko s paprskami no a potom tu celu zaslepku prelozis na tu ostrihanu tak aby ti okraje licovaly a nejakym sposobom ich v strede spojis do kopy ja som to spojil ocelovymi pripinackami a hotovo ,potom tie paprsky nacpes do tej diery v podblatniku a to ti zafixuje tu nepostrihanu zaslepku kedze su spojene dokopy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...